Κατερίνη: Σκυλάκια έπεσαν σε ταμιευτήρα νερού – Τα έσωσαν οι υπάλληλοι του δήμου
Η επιχείρηση ήταν δύσκολη γιατί τα σκυλιά εναντιώνονταν στους ανθρώπους που προσπαθούσαν να βοηθήσουν.
Μία δύσκολη περιπέτεια είχαν έξι σκυλιά σε χωριό της Κατερίνης, τα οποία δεν πρόσεξαν και έπεσαν μέσα σε ταμιευτήρα νερού. Ευτυχώς ήταν τυχερά γιατί τα εντόπισαν υπάλληλοι του Δήμου και τα έσωσαν.
Συνεργείο του δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, πήγε στο σημείο και κατάφερε να διασώσει τα ζώα, τα οποία, κάτω από άγνωστες συνθήκες, είχαν βρεθεί μέσα στον ταμιευτήρα στις 10 Απριλίου, όπως ανέφερε η Ξένια Μυόγλου.
Όπως σημείωσε, τα σκυλιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολα στη διαχείριση και δεν ανταποκρίνονταν εύκολα, εμφανίζοντας έντονα αμυντική στάση και γρυλίζοντας σε κάθε προσπάθεια προσέγγισης, εξαιτίας της πολύωρης παραμονής τους στο νερό και της έντονης καταπόνησης.
«Το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου Κατερίνης, διαθέτοντας εμπειρία σε παρόμοια περιστατικά, χειρίστηκε την κατάσταση με προσοχή και ελεγχόμενες κινήσεις, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ένταση. Η συμβολή της Πυροσβεστικής ήταν καθοριστική, καθώς εξασφάλισε την πρόσβαση και στήριξε την επιχείρηση με επαγγελματισμό», επισημαίνει η κ. Μυόγλου.
«Η συνεργασία μεταξύ των δύο υπηρεσιών ήταν άψογη, με ξεκάθαρους ρόλους και αμοιβαία εμπιστοσύνη, γεγονός που οδήγησε στον ασφαλή απεγκλωβισμό των ζώων, τα οποία τελικά βρέθηκαν σε καλή κατάσταση υγείας», καταλήγει.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.