Κάτω Αχαΐα: Συνελήφθη 18χρονος για εκδικητική πορνογραφία - Πατέρας 15χρονης είδε άσεμνες φωτογραφίες της στα social media
Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία, συκοφαντική δυσφήμιση και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων
Στη σύλληψη ενός 18χρονου μετά από καταγγελία για εκδικητική πορνογραφία προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί στην Κάτω Αχαΐα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία, συκοφαντική δυσφήμιση και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γονέας 15χρονης κατήγγειλε ότι ο 18χρονος είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία άσεμνου περιεχομένου της ανήλικης κόρης του.
Άμεσα κινητοποιήθηκε, όπως αναφέρει το tempo24.news, το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, που εντόπισε τον νεαρό στο σπίτι του, τον συνέλαβε και τον οδήγησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αχαΐας.
Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται περαιτέρω διευκρινίσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες αποκτήθηκε και δημοσιοποιήθηκε το επίμαχο υλικό.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βριλήσσια: «Ήθελε να τον χτυπήσει, είχαν αντιπαραθέσεις», λέει γνωστός των δύο ανηλίκων – Κινδυνεύει να χάσει το νεφρό του ο 14χρονος
Ο 14χρονος είχε δεχτεί επίθεση από συμμαθητή του την Παρασκευή (18/9/2026) και από τότε βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Κηδεία Μαργαρίτας Παπανδρέου: Οι συγκλονιστικοί επικήδειοι των γιων της – «Ήσουν μια γαλήνη μέσα στη φουρτούνα»
Αναφέρθηκαν στην μητέρα και γυναίκα Μαργαρίτα που βρίσκονταν πίσω από τον ρόλο της αγωνίστριας.
Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: «Δεν θα ανεχθούμε συγκάλυψη» διαμηνύουν οι δικηγόροι της οικογένειάς της
Οι δικηγόροι της μητέρας της 28χρονης καταγγέλλουν θεσμικές παραλείψεις και ζητούν πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
Σεισμός στους Ασπραγγέλους Ιωαννίνων μεγέθους 3,5 Ρίχτερ
Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,0 χιλιόμετρα.
Συνελήφθη 21χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 22χρονης στον ΗΣΑΠ Αγίου Νικολάου
H κοπέλα κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 21χρονος εκσπερμάτωσε πάνω της στον χώρο του σταθμού.
Χαλκιδική: Πέθανε ο 17χρονος που είχε πάθει ανακοπή στο σχολείο του στο Πευκοχώρι
Βρισκόταν διασωληνωμένος στη Στεφανιαία Μονάδα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.