Καβάλα: «Είχε σχολάσει, βγήκε από το σχολείο και πέρασε το λεωφορείο και την χτύπησε» λέει ο πατέρας της 13χρονης
Νοσηλεύεται σε κώμα με βλάβες στον εγκέφαλο - Ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας μιλάει στο newsit.gr
Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται διασωληνωμένη η 13χρονη μαθήτρια από την Καβάλα που παρασύρθηκε από λεωφορείο την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.
Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής (07/03/2026) λίγο μετά τη 1 στο Ποδοχώρι της Καβάλας, όταν το κορίτσι που μόλις είχε σχολάσει, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο και παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το χτύπημα που υπέστη στο κεφάλι η άτυχη μαθήτρια προκλήθηκαν σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο και πολλαπλά αιματώματα, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη μέχρι σήμερα δίνοντας μάχη για τη ζωή της.
Ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας μιλώντας στο newsit.gr τονίζει:
«Το κορίτσι μας είχε μόλις σχολάσει από τα μαθήματα της και είχε βγει από το σχολείο. Εκείνη την ώρα πέρασε το λεωφορείο και την χτύπησε. Την παρέσυρε. Και όχι μόνο την χτύπησε αλλά και έκανε σβούρες το παιδί. Το κορίτσι μου προσπαθούσε να περάσει απέναντι για να φύγει. Δεν ξέρω τώρα πως έγινε, το ποιος έχει δίκιο θα το βρει η Τροχαία. Προς το παρόν αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά το παιδί μου, να ξυπνήσει και να είναι καλά. Οι γιατροί παλεύουν, μόνο ο Θεός γνωρίζει τι θα γίνει».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»
Το νέο μοντέλο αποταμίευσης για τα παιδιά, με τη συμμετοχή του κράτους στη δημιουργία του αρχικού τους κεφαλαίου, εξειδικεύεται με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Συναγερμός στην Ομόνοια: Άτομο έπεσε από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Το άτομο επέζησε της πτώσης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.