ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κεφαλονιά: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 3χρονος Άγγελος που είχε πάθει έγκαυμα στον πνεύμονα από τη φωτιά

Κεφαλονιά: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 3χρονος Άγγελος που είχε πάθει έγκαυμα στον πνεύμονα από τη φωτιά

Το μικρό αγόρι παραμένει προς το παρόν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πριν επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του στην Κεφαλονιά.

Αποσωληνώθηκε σήμερα (25.04.2025) ο 3χρονος Άγγελος από την Κεφαλονιά, ο οποίος υπέστη έγκαυμα από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειάς του στο Αργοστόλι.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου όπου ο μικρός Άγγελος είχε διακομιστεί από την Κεφαλονιά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του από τη φωτιά.

Σήμερα, σύμφωνα με το apohxos.gr, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αποσύνδεσης του τρίχρονου αγοριού από τη μηχανική υποστήριξη, καθώς έχει βελτιωθεί η υγεία του.

Ο Άγγελος, θα παραμείνει, όμως, για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πριν επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του στην Κεφαλονιά.

Σεισμός στην Κρήτη: Η στιγμή που τα 6,1 Ρίχτερ χτυπούν το νησί - Καθησυχαστικός ο Ευθύμιος Λέκκας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σεισμός στην Κρήτη: Η στιγμή που τα 6,1 Ρίχτερ χτυπούν το νησί - Καθησυχαστικός ο Ευθύμιος Λέκκας