ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του πατρός Αντωνίου για τις καταγγελίες περί ασέλγειας ανηλίκων

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του πατρός Αντωνίου για τις καταγγελίες περί ασέλγειας ανηλίκων

Χωρίς την παρουσία ακροατηρίου και εκπροσώπων του Τύπου θα διεξαχθεί η δίκη του πατρός Αντωνίου αναφορικά με τις καταγγελίες περί ασελγών πράξεων με θύματα δύο ανηλίκους φιλοξενούμενους στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η απόφαση ελήφθη σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου αναμενόταν να ξεκινήσουν οι καταθέσεις του ενός νεαρού καταγγέλλοντα που έδωσε το «παρών» και των υπολοίπων μαρτύρων κατηγορίας.

Δίκη πατρός Αντωνίου: «Ο κίνδυνος δευτερογενούς θυματοποίησης των καταγγελλόντων είναι εξαιρετικά μεγάλος», είπε η εισαγγελέας

Οι συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας υπέβαλαν αίτημα η δίκη να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των καταγγελλόντων, με την υπεράσπιση του πατρός Αντωνίου να αντιτείνει ότι ο ένας νεαρός έχει δώσει συνεντεύξεις δημοσιοποιώντας την καταγγελία του.

«Όταν κάποιος επικαλείται τον ιδιωτικό του βίο πρέπει και να τον προστατεύει», τόνισε η πλευρά του πατρός Αντωνίου.

Η εισαγγελέας ωστόσο είχε αντίθετη άποψη και ζήτησε η δίκη να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λέγοντας πως «είναι δεδομένο ότι κατά τη διάρκεια της δίκης πληρούνται οι προϋποθέσεις διεξαγωγής της δίκης κεκλεισμένων των θυρών, διότι ο κίνδυνος δευτερογενούς θυματοποίησης των καταγγελλόντων είναι εξαιρετικά μεγάλος. Εξάλλου αμφότερες οι πλευρές έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ κατά τη προδικασία». Τελικά το δικαστήριο συντάχθηκε με την εισαγγελέα και αποφάσισε η δίκη να γίνει χωρίς την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων.

Πηγή: iefimerida.gr

Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν