ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 0 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κέρκυρα: Νεκρό 14χρονο παιδί από ανακοπή – Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έπαιζε και κατέρρευσε

Κέρκυρα: Νεκρό 14χρονο παιδί από ανακοπή – Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έπαιζε και κατέρρευσε

Συγκινεί η τραγική είδηση του θανάτου ανήλικου, μόλις 14 ετών, που «έσβησε» στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας.

Το άτυχο ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας το βράδυ του Σαββάτου (28.09.2024) από τους γονείς του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ανακοπή.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, το παιδί καθώς έπαιζε με τους φίλους του αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί όπως δηλώνει η διοικήτρια του νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου, το παιδάκι κατέληξε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ