Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλη έξοδος των αδειούχων – Δυσχέρεια σε Κηφισό και Αττική οδό
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί σε όλη την Αττική
Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, αφού οι αδειούχοι του Ιουλίου ξεκίνησαν να φεύγουν από την πρωτεύουσα από το απόγευμα της Παρασκευής (18.07.2025).
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με την κίνηση να είναι έντονη σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών, Αττική οδό, Κηφισίας αλλά και το κέντρο.
Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Κηφισός από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι το Αιγάλεω στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας σε άνοδο και κάθοδο.
Με βήμα «σημειωτόν» κινούνται τα οχήματα και στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο Πικέρμι, στο ρεύμα προς Ραφήνα.
Παρόμοια εικόνα και στα νότια προάστια με συμφόρηση στην Ποσειδώνος και την Βουλιαγμένης, ιδιαίτερα στο ύψος της Αργυρούπολης και του Ελληνικού στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Οι αδειούχοι, όπως αναφέρει το newsit.gr, εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα οδικώς και μέσω λεωφόρου Αθηνών, αφού «κόκκινο» είναι το ρεύμα προς Κόρινθο από το ύψος του Χαϊδαρίου.
Σημαντικές καθυστερήσεις συναντώνται στην Αττική οδό από τον Γέρακα μέχρι τη Μεταμόρφωση, και στα δύο ρεύματα.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
25’-30΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης,
10'-15΄ στην έξοδο για Λαμία
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
10’-15’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Πεντέλης. https://t.co/ms0Ri06aBD— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) July 18, 2025
«Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
- 25’-30΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης,
- 10′-15΄ στην έξοδο για Λαμία
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
- 10’-15’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Πεντέλης», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!