Κολωνάκι: Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα 85χρονης, την έδεσαν και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ
Αφού έφυγαν οι δράστες, κατάφερε να λυθεί και πήγε σε κοντινό καφέ όπου ζήτησε βοήθεια.
Εφιαλτικές στιγμές έζησε στις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/2) μία 85χρονη γυναίκα στο Κολωνάκι, όταν δύο άνδρες εισέβαλαν στο διαμέρισμά της με σκοπό να τη ληστέψουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, οι δύο δράστες μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και βρέθηκαν μπροστά στην ηλικιωμένη. Πριν εκείνη προλάβει να αρθρώσει κουβέντα, την ακινητοποίησαν και της έδεσαν με ταινία τα πόδια.
Στη συνέχεια έψαξαν τον χώρο και άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 10.000 ευρώ, καθώς και προσωπικά αντικείμενα της 85χρονης. Οι ληστές αποχώρησαν και λίγο αργότερα η γυναίκα κατάφερε να λυθεί. Πήγε σε κοντινό καφέ και ζήτησε βοήθεια.
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το ΤΔΕΕ Συντάγματος.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!