ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κόντρα on air Λοβέρδου-Δουδωνή για τα Τέμπη: «Είστε άσχετος» - «Πετάτε στρακαστρούκες»

Κόντρα on air Λοβέρδου-Δουδωνή για τα Τέμπη: «Είστε άσχετος» - «Πετάτε στρακαστρούκες»

Αφορμή αποτέλεσε το περιεχόμενο της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής όσον αφορά την τραγωδία στα Τέμπη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Έντονο διάλογο με αφορμή την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών είχαν το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Λοβέρδος, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής.

Αφορμή αποτέλεσε το σχόλιο του κ. Λοβέρδου ότι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι ατεκμηρίωτη νομικά. Κατηγορείται ο κ. Καραμανλής για κακούργημα, ότι έχει δόλο, ότι έστησε μια υπόθεση για να σκοτωθούν άνθρωποι, αυτό του λένε».

«Τι λέτε; Νομικά ξέρετε; Λέτε ότι είπαμε ότι έστησε μια υπόθεση για να σκοτωθούν άνθρωποι. Αυτό που περιγράφει είναι το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Εδώ μιλάμε για την παρακώλυση συγκοινωνιών κακουργηματικής υφής με ενδεχόμενο δόλο. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ξέρετε τι λέτε;» αντέδρασε ο κ. Δουδωνής.

«Εσείς δεν ξέρετε τι λέτε και είστε και νομικός. Ποιος είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των συγκοινωνιών; Είναι η ΡΑΣ ναι ή όχι; Απαντήστε. Δεν είναι ο Καραμανλής» ανέβασε τους τόνους ο υφυπουργός Εξωτερικών.

«Όταν θα λέτε νομικά και θα είμαι εγώ παρών θα τα έχετε ψάξει» συνέχισε την ένταση ο Παναγιώτης Δουδωνής συμπληρώνοντας «πετάτε στρακαστρούκες».

«Όχι κ. Δουδωνή, μην το παίζετε ειδικός. Είπατε ψέματα, λυπάμαι» συνέχισε ο Γιάννης Λοβέρδος με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να απαντά «εσείς είπατε ψέματα» και τον υφυπουργό Εξωτερικών να του λέει «είστε άσχετος. Προσπαθείτε πολιτικάντικά προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις».

Δείτε το βίντεο:


Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν