ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κοζάνη: «Γέφυρα ζωής» για 5χρονο αγοράκι με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Έφτασε από τα Μάλγαρα στο Ιπποκράτειο σε 18 λεπτά

Κοζάνη: «Γέφυρα ζωής» για 5χρονο αγοράκι με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Έφτασε από τα Μάλγαρα στο Ιπποκράτειο σε 18 λεπτά

Το παιδάκι έπαιζε στο νηπιαγωγείο με συμμαθητές του και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 20.04.2026 στην Κοζάνη, όταν ένα παιδί μόλις 5 ετών τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στο νηπιαγωγείο του.

Το παιδί έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη, με την άμεση επέμβαση της ΕΛΑΣ, να είναι σωτήρια για τον 5χρονο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στήθηκε μια πραγματική «γέφυρα ζωής» από την ΕΛΑΣ, προκειμένου το παιδί να μεταφερθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Με τη συνδρομή των ομάδων ΔΙΑΣ, Ζ και ΟΠΚΕ, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διέσχισε την απόσταση με ταχύτητα και ασφάλεια, φτάνοντας στα Μάλγαρα στις 15:24 και λίγο αργότερα, στις 15:42, στο νοσοκομείο.

Παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού, η γενική κατάσταση του μικρού παιδιού φαίνεται να είναι καλή, κάτι που δίνει ελπίδα σε όλους, με τον μικρούλη να υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις και να λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google