Κοζάνη: Ηλικιωμένη έδωσε 80.000 ευρώ σε απατεώνες – Χειροπέδες σε 47χρονο
Ο 47χρονος άνδρας είχε τον ρόλο του εισπράκτορα - Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών συνεργών του για το αδίκημα της απάτης
Στην Κοζάνη, ένας 47χρονος κατάφερε και έπεισε μία ηλικιωμένη να του δώσει 80.000 ευρώ, απειλώντας τη ζωή τη δική της και συγγενικού της προσώπου.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, από την αστυνομία της Κοζάνης εξιχνιάσθηκε η υπόθεση απάτης που έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο, σε βάρος της 79χρονης γυναίκας. Η ηλικιωμένη κατήγγειλε ότι δέχθηκε κλήση στο σταθερό τηλέφωνο της οικίας της από άγνωστο άνδρα, ο οποίος απειλώντας για τη ζωή τη δική της και συγγενικού της προσώπου, απαίτησε από αυτήν να καταβάλει το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ.
Ταυτόχρονα άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε μαζί της και αφού προσποιήθηκε την αστυνομικό, την έπεισε να τοποθετήσει σε σακούλα 26 λίρες και τα χρηματικά ποσά των 5.750 δολαρίων και των 2.150 ευρώ και να την αφήσει σε προκαθορισμένο σημείο, κοντά στο σπίτι της. Την σακούλα, όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, παρέλαβε ο 47χρονος.
Συγκεκριμένα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 47χρονου άνδρα ο οποίος είχε τον ρόλο του εισπράκτορα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών συνεργών του για το αδίκημα της απάτης.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο τιμοκατάλογος της κλινικής όπου πέθανε ο Μαζωνάκης: Από τα 300 ευρώ της επίσκεψης έως τις θεραπείες των 10.000 ευρώ
Καθαρισμός εντέρου με 500 ευρώ, αδυνάτισμα με εκατοντάδες ευρώ για επίσκεψη και σκευάσματα και πλασμαφαίρεση που μπορούσε να φτάσει μαζί τις 7.000 ευρώ – Τι αποκαλύπτουν μαρτυρίες ασθενών και τι ψάχνει τώρα η ΑΑΔΕ.
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στα δεξιά της ΝΔ - Η στρατηγική του Μαξίμου μέχρι την κάλπη
Η Μητσοτάκη στο Καστελόριζο δεν έστειλε "σήματα" μόνο στην Άγκυρα, αλλά και στο εσωτερικό, με το βλέμμα στραμμένο κυρίως στα δεξιά της ΝΔ.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης γύρισε στην παλιά του γειτονιά: Στις 13:00 το τελευταίο "αντίο", χιλιάδες κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα
Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στη λαϊκή αγρυπνία, ο κόσμος ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του τραγουδιστή, ενώ ακούγονταν τραγούδια από ηχεία στην περιοχή.
Γαύδος: Άκαρπες οι έρευνες μετά την ανατροπή λέμβου – Ένας νεκρός και 25 αγνοούμενοι
Στην περιοχή επιχειρούν τέσσερα παραπλέοντα πλοία, σκάφη και εναέρια μέσα της Frontex, καθώς και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.
Θάνατος Μαζωνάκη: Απολογούνται οι γιατροί - "Φύλλο και φτερό" τα κινητά τους, στο μικροσκόπιο η φωτογραφία του τραγουδιστή
Το ζευγάρι γιατρών καλείται να αντικρούσει την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης που αφορά την ιατρική αντιμετώπιση που είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης.