Κοζάνη: Σύλληψη ισοβίτη – δραπέτη των φυλακών Κορυδαλλού

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, 49χρονος Έλληνας, δραπέτης Καταστήματος Κράτησης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση.
Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν, τον 49χρονο στην πόλη της Κοζάνης και σε έλεγχο που του έκαναν, διαπιστώθηκε ότι είχε αποδράσει στις 16-06-2020 από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, στο οποίο ήταν έγκλειστος, εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού.
Από την έρευνα, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το protothema.gr, ότι σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου Κρήτης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών, ενός μηνός και 18 ημερών, για τα αδικήματα της απάτης και της υπεξαγωγής εγγράφων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις