Κρήτη: Για τα μάτια μιας γυναίκας το έγκλημα στο Ηράκλειο – Τον παράτησαν μαχαιρωμένο και έφυγαν
Παρούσα στο φονικό η γυναίκα - Ο πρώην σύντροφός της, ομολόγησε ότι σκότωσε τον 40χρονο με τον οποίο η κοπέλα είχε τώρα σχέση
Ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης, με τον 40χρονο που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης (11/2/26) σε παραπήγματα, στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το CretaLive, ο 40χρονος, που ήταν χρήστης ουσιών, ξεψύχησε αβοήθητος και μαχαιρωμένος από έναν άλλον άνδρα με τον οποίο είχαν αντιζηλία για τα μάτια μιας γυναίκας. Τόσο η γυναίκα όσο όμως και η υπόλοιπη παρέα που ήταν παρούσα στο συμβάν, στα Καμίνια Ηρακλείου, έφυγαν χωρίς καν να καλέσουν ασθενοφόρο. Αν το είχαν κάνει, ο 40χρονος μπορεί να ζούσε…
Πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας, τα τελευταία χρόνια ζούσε στο παράπηγμα που έγινε το φονικό. Ο φερόμενος ως δράστης είναι 37 ετών, επίσης χρήστης ουσιών και φέρεται να μαχαίρωσε το θύμα στα πόδια, αφού πρώτα το ξυλοκόπησε. Μπροστά ήταν ακόμα ένας κοινός φίλος χρήστη αλλά και το «μήλο της έριδος», η πρώην αρραβωνιαστικιά του δράστη και νυν φίλη του θύματος.
Η ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως έφερε την κατάσταση στα άκρα. Όλα τα μέλη της παρέας προσήχθησαν στο Ασφάλεια Ηρακλείου, ανακρίθηκαν και υπήρξε πλήρης ομολογία.
Ο 37χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παραδέχθηκε την πράξη του σύμφωνα με το CretaLive ενώ τον «έδωσαν» και οι άλλοι δύο, οι οποίοι επίσης θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης ως κατηγορούμενοι για έκθεση επειδή δεν βοήθησαν το θύμα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών στα νέα σχολικά βιβλία Δημοτικού - Η απάντηση της κυβέρνησης
Τι απαντά ο συγγραφέας των βιβλίων.
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη
«Έχει κάνει παρανομία η μητέρα μου αλλά ούτε σε εμένα δεν λέει τι έχει κάνει» λέει ο γιος της 68χρονης και εγγονός της εξαφανισμένης ηλικιωμένης.
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα