ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κρήτη: Νέα διάσωση 41 μεταναστών νότια των Καλών Λιμένων

Κρήτη: Νέα διάσωση 41 μεταναστών νότια των Καλών Λιμένων

Ένας από αυτούς συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε ως διακινητής.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Νέα επιχείρηση διάσωσης 41 μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο έγινε, κατά τη διάρκεια της νύχτας, νότια των Καλών Λιμένων, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τη λέμβο με τους μετανάστες εντόπισε ένα φορτηγό πλοίο σημαίας Λιβερίας, το οποίο ειδοποίησε αμέσως τις αρχές της Κρήτης.

Στην επιχείρηση, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), συμμετείχε σκάφος της Frontex, για την περισυλλογή τους.

Οι 41 μετανάστες, μεταξύ των οποίων 3 γυναίκες, 1 κορίτσι 12 ετών και 3 αγόρια ηλικίας 7, 9 και 11 ετών, μετεπιβιβάστηκαν στο σκάφος του λιμενικού και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στους Καλούς Λιμένες της Κρήτης.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου, στον εμπορευματικό σταθμό, όπου πλέον φιλοξενούνται συνολικά 173 μετανάστες, ενώ έχει ξεκινήσει και η καταγραφή τους.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, συνελήφθη ένα άτομο μεταξύ των 41 διασωθέντων, καθώς αναγνωρίστηκε ως διακινητής.

Πηγή: newsit.gr

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το Σάββατο η απολογία του 41χρονου για τη δολοφονία της συζύγου του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Το Σάββατο η απολογία του 41χρονου για τη δολοφονία της συζύγου του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google