Κρήτη: Συνολικά 170 μετανάστες εντοπίστηκαν στην Αγία Φωτιά και τον Μύρτο
Χωρίς τέλος οι αφίξεις μεταναστών στη νότια Κρήτη, με την Ιεράπετρα να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο. Ακόμη 67 μετανάστες εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου στην παραλία της Αγίας Φωτιάς, ενώ λίγες μόλις ώρες νωρίτερα είχα φτάσει στον Μύρτο 103 άτομα.
Οι αρμόδιες αρχές προετοιμάζουν τη μεταφορά των 67 αλλοδαπών στις εγκαταστάσεις της πρώην ΑΓΡΕΞ στην Ιεράπετρα, όπου αναμένεται μέχρι το βράδυ να ξεπεράσουν τους 250.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας ενημερώθηκε για την παρουσία δύο ακόμη λέμβων στη νήσο Χρυσή. Σκάφος κατευθύνεται στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των επιβαινόντων.
Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την αποχώρηση και των τελευταίων 214 μεταναστών που φιλοξενούνταν στην πρώην ΑΓΡΕΞ, από τις αφίξεις της προηγούμενης εβδομάδας. Ο χώρος είχε αδειάσει την Κυριακή, ωστόσο μέσα σε λίγες ώρες καλείται και πάλι να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό ανθρώπων.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.