ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ξανά ισόβια στον συζυγοκτόνο της Λιάνας Λαζάρου που τη σκότωσε με σκερπάνι μπροστά στην κόρη τους

Ξανά ισόβια στον συζυγοκτόνο της Λιάνας Λαζάρου που τη σκότωσε με σκερπάνι μπροστά στην κόρη τους

Το θύμα είχε δεχτεί έξι χτυπήματα σε κεφάλι και αυχένα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Το Εφετείο Ιωαννίνων επέβαλε ξανά ισόβια στον συζυγοκτόνο της Λιάνας Λαζάρου, ο οποίος τη δολοφόνησε στο σπίτι τους στην Πρέβεζα και μάλιστα μπροστά στο παιδί τους.

Σύμφωνα με το prevezanews.gr, η οικογενειακή τραγωδία είχε εκτυλιχτεί στις 12 Ιουνίου του 2017 στο σπίτι του ζευγαριού στην Πέτρα Πρέβεζας, όταν ο άντρας πήρε ένα σκεπάρνι και χτύπησε θανάσιμα τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια της τρίχρονης κόρης τους.

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων με έξι χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα. Εκεί νοσηλεύτηκε στη Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων και όταν βγήκε από την εντατική μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί, κόλλησε ιό και ξαναμπήκε στην εντατική κλινική, αλλά δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.

Το δικαστήριο σε πρώτο βαθμό είχε κρίνει ένοχο τον 34χρονο συζυγοκτόνο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Ο άνδρας όμως, επιχείρησε να σπάσει τα ισόβια. Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι λοιπόν, με την ποινή να μένει ως πρωτοδίκως.

Έτσι λοιπόν, διατηρούνται τα ισόβια για τον δράστη.

Τι είναι το Ελ Νίνιο και πόσο μπορεί να επηρεάσει τον χειμώνα στην Ελλάδα, 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τι είναι το Ελ Νίνιο και πόσο μπορεί να επηρεάσει τον χειμώνα στην Ελλάδα, 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Ενώπιον του ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Τα αποτελέσματα του DNA για τα παιδιά και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις