Ξεκίνησε η αξιολόγηση των υπαλλήλων σε θέση ευθύνης στον ΟΣΕ - «Βρήκαμε δύο υπό την επήρεια ναρκωτικών» είπε ο Κυρανάκης
Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τα έργα αποκατάστασης για τα τμήματα του σιδηρόδρομου που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία Daniel «και έτσι μέσα στον Απρίλιο υπογράφονται οι συμβάσεις με σφιχτό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 15 μήνες»
Ξεκίνησε η αξιολόγηση των υπαλλήλων που εργάζονται σε θέσεις ευθύνης στον ΟΣΕ, όπως σταθμάρχες και μηχανοδηγοί, με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, να αποκαλύπτει ότι έχουν εντοπιστεί δύο υπάλληλοι για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
«Θα κάνουν ψυχομετρικά, θα κάνουν τεστ αντανακλαστικών, θα δοκιμαστούν σε σενάρια πίεσης» είπε για την αξιολόγηση ο κ. Κυρανάκης, ο οποίος είπε στον ΣΚΑΪ ότι «έχουν απομακρυνθεί δύο στους οποίους βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες» διευκρινίζοντας ότι ήταν «σε κρίσιμες θέσεις, εργαζόμενοι σε σταθμαρχεία, και από τις εξετάσεις βρέθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια».
«Θα γίνει ξεκαθάρισμα» διεμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών εξηγώντας ότι «ξεκινήσαμε με 4αδες γιατί πρέπει να γίνει και επανεκπαίδευση». Στο πλαίσιο αυτό προανήγγειλε ότι «θέλουμε να φέρουμε ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης με simulator».
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τα έργα αποκατάστασης για τα τμήματα του σιδηρόδρομου που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία Daniel «και έτσι μέσα στον Απρίλιο υπογράφονται οι συμβάσεις με σφιχτό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 15 μήνες».
Τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο «είναι πάρα πολλά. Η αφοσίωσή μου αφορά πώς θα μηδενίσουμε την πιθανότητα της σύγκρουσης τρένων. Αυτή τη στιγμή, παρά τις μεγάλες προσπάθειες και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, ακόμα και σήμερα ο ανθρώπινος παράγοντας είναι κυρίαρχος. Θα χρειαστεί ένα άλλο δόγμα στον τρόπο που λειτουργούν όσοι είναι σε κρίσιμα πόστα(σταθμάρχες μηχανοδηγοί) αλλά και την τεχνολογική αναβάθμιση» είπε ακόμα ο κ. Κυρανάκης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.
Δύο ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες: 12 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκαφών
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου Τούρκου διακινητή - Και βρέφος ανάμεσα στα θύματα - Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία οι διασωθέντες.
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.