ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ξεκόλλησαν τα πλοία από τα λιμάνια – Σταδιακή άρση του απαγορευτικού λόγω ανέμων

Ξεκόλλησαν τα πλοία από τα λιμάνια – Σταδιακή άρση του απαγορευτικού λόγω ανέμων

Μετά την ταλαιπωρία της ημέρας, κάποια πλοία αναχωρούν ξανά από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Τι ισχύει για τα επόμενα ταξίδια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τα τροποποιημένα δρομολόγια των πλοίων που είχαν μείνει δεμένα στα λιμάνια της Αττικής λόγω των θυελλωδών ανέμων άρχισαν να εκτελούνται σταδιακά.

Ήδη από τον Πειραιά έχουν ξεκινήσει κάποιες αναχωρήσεις πλοίων, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν κι άλλα δρομολόγια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα πλοία από Ραφήνα προς Άνδρο θα αναχωρήσουν μετά τη 1 τα ξημερώματα, ενώ κανονικά θα γίνουν οι πρωινές αναχωρήσεις από το Λαύριο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το newsit.gr,γενική άρση του απαγορευτικού δεν έχει ανακοινωθεί και οι ταξιδιώτες καλούνται να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία ή τα γραφεία των ακτοπλοϊκών για να επιβεβαιώσουν τα δρομολόγια.

Το απαγορευτικό απόπλου ισχύει από το πρωί της Παρασκευής (08.08.2025) λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στις θαλάσσιες περιοχές, προκαλώντας σημαντική ταλαιπωρία σε εκατοντάδες επιβάτες.

"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ "Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Νωρίτερα ξεκίνησε η επιδημία της γρίπης, ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι»
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής