Κυπαρισσία: «Ήταν ταραγμένος, έτρεμε», λέει ο άνθρωπος βοήθησε τον 47χρονο κτηνίατρο αφού τον άφησαν ελεύθερο οι απαγωγείς
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας, η καταγγελία από έναν 47χρονο κτηνίατρο ότι τον απήγαγαν 4 άτομα και τον απείλησαν για να τους πει πού έχει κρυμμένα χρήματα.
Το πρωί της Πέμπτης, ο ιδιοκτήτης του καφενείου στην Κυπαρισσία που ζήτησε βοήθεια αμέσως αφού τον άφησαν ελεύθερο οι δράστες, μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα σύφωνα με τον 47χρονο κτηνίατρο και όσα έχει καταγγείλει, σε μία υπόθεση αρκετά περίεργη που ερευνά σε βάθος η ΕΛΑΣ.
Όπως τόνισε, ο 47χρονος έλεγε συνεχώς ότι δεν έχει τα χρήματα που τον πίεζαν να τους μαρτυρήσει που είναι οι δράστες ενώ του φάνηκε ότι είναι πολύ σοκαρισμένος όταν έφτασε στο καφενείο.
«Ήταν γύρω στις 11 παρά 20 το βράδυ με τα πόδια, ξυπόλητος με τις κάλτσες, μπήκε στο καφενείο ταραγμένος, έτρεμε ο άνθρωπος μας είπε ότι τον απήγαγαν. Του έδωσα το τηλέφωνο, πήρε την αστυνομία τηλέφωνο και μας είπε ότι τον αφήσαν εδώ πιο κάτω σε ένα ξέφωτο. Μας είπε ότι προσποιήθηκε ότι δεν είναι καλά και από ό,τι μας είπε φοβηθήκανε και τον αφήσανε, γιατί τον πήγαιναν στην Αθήνα για τα 200.000 ευρώ τα οποία όπως μας είπε εμάς δεν υπήρχαν, είχε να πάει έναν χρόνο στην Αθήνα», είπε ο άνδρας που ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που τον αντίκρισαν αφού τον άφησαν ελεύθερο οι απαγωγείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος προσποιήθηκε ότι δεν είναι καλά και οι δράστες τον άφησαν σε ένα ξέφωτο, του είχαν πάρει όμως τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Ο ίδιος, περπάτησε ξυπόλυτος σε άθλιες συνθήκες, στο καφενείο του χωριού όπου και ζήτησε βοήθεια.
Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, από κάμερα βενζινάδικου τα δύο αμάξια περνούν το χωριό Βασιλικός.
Το χρονικό
Ο άνδρας επέστρεφε σπίτι του στην Κυπαρισσία στις 8 το βράδυ της Τρίτης 02.12.2025, όταν οι 4 απαγωγής τον πλησίασαν φορώντας κουκούλες full face, και με τη βία τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους, την ώρα που έμπαινε μέσα.
Έπειτα οι δράστες τον οδήγησαν σε ερημική παραλιακή περιοχή της Κυπαρισσίας και οι δύο από τους δράστες έμειναν μαζί του στο αυτοκίνητο και του απέσπασαν πληροφορίες σχετικά με μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 180.000 ευρώ που μπορεί να βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι στα Σεπόλια Αττικής.
Οι άλλοι δύο δράστες, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο παθών, πήραν τα κλειδιά και το αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο σπίτι του 47χρονου και έκλεψαν περίπου 25.000 ευρώ αλλά και τα κλειδιά και το αυτοκίνητο του κτηνίατρου και επέστρεψαν στην ερημική τοποθεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 4 άνδρες μαζί με τον 47χρονο, επιβιβάστηκαν στα δυο οχήματα και κατευθύνθηκαν προς την Τσακώνα και στο ύψος του Βασιλικού, τον άφησαν, μαζί με το όχημά του. Τα κλειδιά του οποίου ωστόσο τα πήραν μαζί τους.
Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες