Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία
«Η προστασία των δημοκρατικών θεσμών είναι αδιαπραγμάτευτη» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.
Ανάρτηση για την επίθεση ενόπλου στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, όπου έδιναν το παρών ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το μεσημέρι της Κυριακής (26.4.26).
«Η επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου είναι μια έντονη υπενθύμιση ότι η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία. Είναι ανακούφιση που ο Πρόεδρος, η Πρώτη Κυρία και όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι ασφαλείς, αλλά τέτοια περιστατικά δεν μπορούν ποτέ να γίνουν ανεκτά», γράφει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
The attack at the White House Correspondents’ Dinner is a stark reminder that violence has no place in democracy. It's a relief that @POTUS, the First Lady and all attendees are safe, but such incidents can never be tolerated. Protecting democratic institutions is non-negotiable.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) April 26, 2026
«Η προστασία των δημοκρατικών θεσμών είναι αδιαπραγμάτευτη», καταλήγει.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!