Λασίθι: Νέο εύρημα που παραπέμπει σε εξάρτημα πυραύλου ξεβράστηκε σε παραλία
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των αρχών πρόκειται για εξάρτημα παρόμοιο με αυτό που είχε βρεθεί στις βραχώδεις ακτές του Αγίου Αντωνίου την προηγούμενη εβδομάδα.
Άλλο ένα παράξενο αντικείμενο που παραπέμπει σε εξάρτημα από πύραυλο ξεβράστηκε στο Λασίθι σε παραλία του Καλού Χωριού στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.
Το εύρημα που βρέθηκε στο Λασίθι – κατά πάσα πιθανότητα από κάποιον πύραυλο – μοιάζει με μεταλλική μπάλα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη εβδομάδα, πρόκειται για εξάρτημα τροφοδοσίας αντιαεροπορικού πυραύλου ρωσικής κατασκευής που χρησιμοποιείται από τον Ελληνικό Στρατό και είναι πλέον εντελώς ακίνδυνο.
Και σε αυτή την περίπτωση Λιμενικό και Αστυνομία απέκλεισαν την ακτή ενώ κλήθηκε κλιμάκιο του στρατού που θα το απομακρύνει.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας για τα «33 Χρόνια» στην Τεχνόπολη
Ο τραγικός χαμός του Γιώργου καθιστά αδύνατη, σε αυτή τη χρονική στιγμή, την οποιαδήποτε μετατροπή της συναυλίας σε αφιέρωμα στη μνήμη του.
Το σκεπτικό της προφυλάκισης των δύο γιατρών για την υπόθεση Μαζωνάκη: Με πράξεις και παραλείψεις αφαίρεσαν ανθρώπινη ζωή, παρεμποδίζοντας την έρευνα
Ιδιαίτερα επιβαρυντικά αξιολογήθηκε και η καθυστέρηση στην κλήση του ΕΚΑΒ - Κρίσιμο σημείο αποτελεί και η αντίδραση των κατηγορούμενων στα alarms του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης
Επτά ελαφρύνσεις για επαγγελματίες το 2027, κέρδη για 9 στους 10, δείτε παραδείγματα
ΜyDATA και ψηφιοποίηση ανοίγουν τον δρόμο για νέες μειώσεις φόρων - Το συνολικό ύψος των φόρων εισοδήματος μειώνεται για τους αυτοαπασχολούμενους κατά 570 εκατ. ευρώ για το 2027 - Από 2 δισ. τον χρόνο μειώνονται σε 1,4-1,5 δισ. τον χρόνο, με επτά τρόπους
Φωτιά τώρα στη Ζάκυνθο - Επιχειρούν 6 αεροσκάφη
Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Ξύγκια στη Ζάκυνθο.
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη και Τσίπρα: «Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, με ακοστολόγητες υποσχέσεις» – «Εφιαλτικό σενάριο ακυβερνησίας»
Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το «τυφλό όχι» στη Συνταγματική Αναθεώρηση και σφοδρά πυρά στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ - «Διαψεύδονται όσοι προέβλεπαν πρόωρες κάλπες»
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Προσβλητικό για τη Δημοκρατία το δίλημμα: Μητσοτάκης ή Ερντογάν»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιχειρεί να «τρομοκρατήσει την κοινωνία» και απέρριψε τα κυβερνητικά διλήμματα περί πολιτικής αστάθειας