ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη Θεσσαλονίκη – Πολυτραυματίας ο οδηγός του δικύκλου

Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη Θεσσαλονίκη – Πολυτραυματίας ο οδηγός του δικύκλου

Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/8/2025) στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Μιχαήλ Καλού, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, περίπου στις 19:00 μοτοσικλέτα συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε υπήκοους Αλβανίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 55χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με το Σωματείο ΕΚΑΒ 2 Θεσσαλονίκης, ο πολυτραυματίας σταθεροποιήθηκε επί τόπου. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ένα ασθενοφόρο, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, τέσσερις διασώστες και ένας γιατρός.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το πρόσωπο – «κλειδί» που έκλεισε το ραντεβού του με τον υπνοθεραπευτή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιώργος Μαζωνάκης: Το πρόσωπο – «κλειδί» που έκλεισε το ραντεβού του με τον υπνοθεραπευτή
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Θάνατος Μαζωνάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιατρό να εκπαιδεύει συνάδελφό του από τις Φιλιππίνες σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι μαρτυρίες των διασωστών που διαψεύδουν τους γιατρούς – «Είπαν ότι είναι 10 λεπτά εκεί και δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι»
Τσίπρας στη "Le Soir": Ναι, είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός, γνωρίζω τη δουλειά, την έχω κάνει ήδη