ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 26 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τραγωδία: 24χρονη κατέρρευσε μετά από πρόταση γάμου - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Τραγωδία: 24χρονη κατέρρευσε μετά από πρόταση γάμου - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Ο 25χρονος γονάτισε για να της δώσει το δαχτυλίδι. Η κοπέλα στην αρχή χάρηκε, ωστόσο λίγα λεπτά μετά κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος.

Ένα πολύ περίεργο παιχνίδι έπαιξε η ζωή σε ένα ζευγάρι στη Λευκάδα. Μία 24χρονη κοπέλα κατέρρευσε τη στιγμή που ο αγαπημένος της, της έκανε πρόταση γάμου και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής. Το ζευγάρι από την Τσεχία είχε έρθει στη Λευκάδα για διακοπές.

Επισκέφτηκαν την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο χωριό Εγκλουβή, προκειμένου ο νεαρός να κάνει έκπληξη στην καλή του. Ο 25χρονος σύμφωνα με το Star γονάτισε για να της δώσει το δαχτυλίδι. Η κοπέλα στην αρχή χάρηκε, ωστόσο λίγα λεπτά μετά κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία και λίγο αργότερα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα, όπου και νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Βουλή: Ψηφοφορία για την τροπολογία Πλεύρη στο μεταναστευτικό – Απορρίφθηκε το αίτημα αντισυνταγματικότητας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Βουλή: Ψηφοφορία για την τροπολογία Πλεύρη στο μεταναστευτικό – Απορρίφθηκε το αίτημα αντισυνταγματικότητας