Λιποθύμησε στα κρατητήρια ο Φίλιππος Καμπούρης - Διακομίζεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς
Ο Φίλιππος Καμπούρης ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι αισθάνεται αδιαθεσία και μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μεταφέρεται ο Φίλιππος Καμπούρης από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται για την υπόθεση με τις απάτες σε βάρος του ΕΦΚΑ και τη φοροδιαφυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φίλιππος Καμπούρης λιποθύμησε στα κρατητήρια αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι μούδιασε το χέρι του και ένιωσε ζάλη.
Μετά το επεισόδιο, αποφασίστηκε η εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Σημειώνεται ότι η εισαγγελία άσκησε βαρύτατη ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα και ένα πλημμέλημα σε βάρος του Φίλιππου Καμπούρη, της συζύγου του και των συγκατηγορουμένων του.
Κατά περίπτωση οι συλληφθέντες της μεγάλης αυτής δικογραφίας διώκονται για:
- διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
- ένταξη και συγκρότηση σε εγκληματική οργάνωση
- απάτη σε βάρος νομικού προσώπου άνω των 120.000 ευρώ, κατά εξακολούθηση και κατά συναυτουργία
- νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική οργάνωση, κατά επάγγελμα (ξέπλυμα μαύρου χρήματος) και για
- μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών (πλημμέλημα)
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το κύκλωμα είχε συστήσει περίπου 25 εταιρείες, μεταξύ των οποίων εταιρείες διαφήμισης, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και καταστήματα ρούχων, τις οποίες χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» για την εξαπάτηση του e-ΕΦΚΑ.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Στα Χανιά την Παρασκευή η νέα συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Επικεφαλής των δύο αντιπροσωπειών θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάυ – Θα συμμετάσχουν και ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γυναικείο μοναστήρι στην Ορμύλια Χαλκιδικής – «Σας είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω»
Η επίσκεψη στην Ορμύλια ήταν ο πρώτος σταθμός της σημερινής περιοδείας του πρωθυπουργού στη Χαλκιδική, πριν από το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Αρναία και στις Σκουριές.
Λασίθι: Έκλεβαν αιγοπρόβατα και δήλωναν εικονικά ζώα για να παίρνουν επιδοτήσεις – Στο «μικροσκόπιο» ενισχύσεις 90.000 ευρώ
5 συλλήψεις από το ελληνικό FBI, ανάμεσά τους και ο 22χρονος «εγκέφαλος» - Είχαν κλέψει πάνω από 320 αιγοπρόβατα και 692 κουδούνια ζώων
Η συνάντηση με Γεραπετρίτη, ο αγιασμός στην Πρεσβεία, η συνοδεία της ΔΙΑΣ και η ομιλία στην Πνύκα: Το βίντεο του Μάρκο Ρούμπιο από την Αθήνα
«Η συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδας συνεχίζει να αποφέρει οφέλη και για τις δύο χώρες» γράφει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Τσίπρας: Η ΕΛΑΣ έχει δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα, έχει ταράξει τα νερά, σε κάποιες δημοσκοπήσεις φτάνει το 20%, σε κάποιες άλλες το 17%-18%
Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ, Αλέξης Τσίπρας.
Δεκτή η προσωρινή διαταγή για επίδειξη εγγράφων προς τους πληγέντες κατοίκους της Κυψέλης
Οι κάτοικοι της Κυψέλης κρίνουν ως απολύτως απαραίτητη την ενέργεια αυτή, για να μάθουν το μέγεθος της ζημιάς.