Λήστεψαν και μαχαίρωσαν οδηγό ταξί στο Αιγάλεω – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά» λέει το θύμα
Άγρια ληστεία σε βάρος 63χρονου επαγγελματία οδηγού ταξί, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Αιγάλεω.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο οδηγός παρέλαβε δύο άνδρες από την περιοχή του Βοτανικού, οι οποίοι του ζήτησαν να τους μεταφέρει σε στενό δρόμο στο Αιγάλεω. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, οι δράστες του επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά, ακινητοποιώντας τον και απειλώντας τον με μαχαίρι.
Οι επιβάτες δεν περιορίστηκαν στις απειλές, αλλά μαχαίρωσαν τον οδηγό στο πηγούνι και στην κοιλιακή χώρα. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο 63χρονος κατάφερε να βγει από το ταξί και να ζητήσει βοήθεια. Οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, έγγραφα και τα κινητά του τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με το ταξί, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στον δρόμο.
Περίοικοι ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
«Πήραν το αμάξι και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα»
Ο οδηγός ταξί εξήγησε σοκαρισμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ πως «μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό. Ο άλλος μου το πίεζε στα πλευρά. Τους έδωσα χρήματα. Παρά ταύτα, αυτοί ήθελαν κι άλλα. Λέω “ρε παιδιά, αφήστε μου κι ένα τάλιρο, να βάλω φυσικό αέριο”. Άρχισα να φωνάζω βοήθεια γιατί είδα ότι τα πράγματα γίνονταν πολύ επικίνδυνα».
«Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά», είπε για τη στιγμή της επίθεσης. «Πήραν το αμάξι και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Παραλίγο να χτυπήσει ανθρώπους οι οποίοι ερχόντουσαν για βοήθεια», πρόσθεσε.
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και του οχήματος.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ιδιωτικές φοιτητικές εστίες: Το «all inclusive» ανεβάζει τον λογαριασμό έως τα 590 ευρώ -Ο χάρτης των τιμών
Ακριβό «προνόμιο» εξελίσσεται η διαμονή στις οργανωμένες ιδιωτικές φοιτητικές εστίες, οι οποίες κερδίζουν έδαφος στην ελληνική αγορά ακινήτων, αλλά με τίμημα αισθητά υψηλότερο από εκείνο ενός συμβατικού φοιτητικού διαμερίσματος. Ο χάρτης των τιμών σε έξι μεγάλες φοιτητικές αγορές δείχνει μηνιαία μισθώματα που φτάνουν έως και τα 590 ευρώ, ενώ σε όρους τετραγωνικού το κόστος εκτοξεύεται ακόμη και στα 29,5 ευρώ/τ.μ.
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά τώρα που το λέτε…»: Η χιουμοριστική απάντηση Μητσοτάκη στην Τούνη για τα εγκαίνια του croissant bar στο Παρίσι
Στη Γαλλία θα βρεθεί αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναρωτιέται μήπως... περάσει από τα εγκαίνια του καταστήματος της Ιωάννας Τούνη.
Επιστροφή στα σχολεία με αλλαγές: Λιγότερα παιδιά, νέα βιβλία, FinStart και ξένες γλώσσες
Με λιγότερους μαθητές λόγω του δημογραφικού, αλλά με νέες υποδομές, ψηφιακά εργαλεία και σημαντικές αλλαγές στη διδασκαλία, ανοίγει η φετινή σχολική χρονιά - Όσα αλλάζουν σε 20 ερωταπαντήσεις
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 59χρονος που ξυλοκόπησε την 31χρονη σύντροφό του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης
Η 31χρονη κατήγγειλε εξευτελιστικές και σαδομαζοχιστικές πράξεις ακόμη και μπροστά στα ανήλικα παιδιά του 59χρονου - «Μπορεί να την τράβηξα από τα μαλλιά αλλά δεν την ξυλοκόπησα, απλώς μαλώσαμε» υποστήριξε εκείνος
Γεωργιάδης: Θα ήταν ατιμία του Σαμαρά να συνεργαστεί με τον Σαλμά
«Δεν είναι πολιτικό αλλά καθαρά ηθικό θέμα»
Η απόλυτη ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Η μάνα σκότωσε το παιδί της και αυτοκτόνησε με 34 μαχαιριές
Φοβερές αποκαλύψεις για το θρίλερ του Αιγίου - Τι έδειξαν οι ιατροδικαστικές και οι τοξικολογικές της 54χρονης μητέρας και του 26χρονου γιου της.