ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μαρία Καρυστιανού: Αυτές οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων ας γαληνέψουν κάθε πόνο και ας σβήσουν κάθε αδικία

Μαρία Καρυστιανού: Αυτές οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων ας γαληνέψουν κάθε πόνο και ας σβήσουν κάθε αδικία

Η Μαρία Καρυστιανού απηύθυνε χριστουγεννιάτικο μήνυμα, μέσω ανάρτησή της στα social media.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρία Καρυστιανού απηύθυνε χριστουγεννιάτικο μήνυμα, δίνοντας έμφαση στην ελπίδα, την αγάπη και τη δικαιοσύνη.

"Η αγάπη και η σύμπνοια να καθοδηγούν και να φωτίζουν τον ιερό αγώνα μας. Ολόψυχες ευχές σε όλους για Χαρούμενα και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα", ευχήθηκε η μητέρα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Καρυστιανού έγραψε:

"Αυτές οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, ας γαληνέψουν κάθε πόνο και ας σβήσουν κάθε αδικία. Η θεία γέννηση του Ιησού να φέρει την ελπίδα για τη γέννηση του φωτεινού και άφθαρτου, που τόσο προσδοκούμε. Η αγάπη και η σύμπνοια να καθοδηγούν και να φωτίζουν τον ιερό αγώνα μας. Ολόψυχες ευχές σε όλους για Χαρούμενα και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!"

Δείτε την ανάρτηση:

Προφυλακιστέος ο φερόμενος ως διακινητής των μεταναστών στο πολύνεκρο επεισόδιο στη Χίο - Ισχυρίστηκε ότι πλήρωσε κι εκείνος 3.000 ευρώ για να μπει στη βάρκα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Προφυλακιστέος ο φερόμενος ως διακινητής των μεταναστών στο πολύνεκρο επεισόδιο στη Χίο - Ισχυρίστηκε ότι πλήρωσε κι εκείνος 3.000 ευρώ για να μπει στη βάρκα