Μαρία Καρυστιανού για την εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι: Τρέμουν την αλήθεια που είναι θαμμένη με τα παιδιά μας
Καρυστιανού, Ρούτσι και Τηλκερίδης κατέθεσαν αίτημα στον ΟΗΕ για εκταφή των παιδιών τους και έκαναν επείγουσα αναφορά στην Επιτροπή Peti του Ευρωκοινοβουλίου
Με μια νέα ανάρτηση η Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την κόρη της Μάρθη στην τραγωδία των Τεμπών ασκεί σκληρή κριτική στην απόφαση για την εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι, ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας για 12η ημέρα.
Η Μαρία Καρυστιανού αναφέρει, σύμφωνα με το newsit.gr, για το δυστύχημα των Τεμπών: «Η “δικαιοσύνη” ακολούθησε και συμπορεύτηκε με την προαναγγελία του Υπουργού Δικαιοσύνης. Απόλυτα αναμενόμενο, αφού είναι στενότατη η σχέση τους από την αρχή της υπόθεσης μας».
«Μετά από 12 ημέρες απεργίας πείνας του ΠΑΤΕΡΑ, αποφάσισαν να αποδεχθούν το ένα από τα δύο αιτήματα του Πάνου Ρούτσι, ενώ για τους άλλους συγγενείς…. θα το σκεφτούν και άλλο… Αποφάσισαν το πιο θεωρητικά, ασφαλές για αυτούς. Την εκταφή για έλεγχο DNA!» σημειώνει στη νέα της ανάρτηση.
«Και όχι βέβαια για τοξικολογικές, τις οποίες από την αρχή με νύχια και με δόντια αρνούνται. Δηλαδή θα ξεθάψουν τους ανθρώπους μας μόνο για DNA και ΔΕΝ θα κάνουν τους ελέγχους που ήταν υποχρεωμένοι εξαρχής να κάνουν» επισημαίνει.
Συνεχίζει λέγοντας: «Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί. Γιατί τρέμουν την αλήθεια που είναι θαμμένη μαζί με τα παιδιά μας. Μεγαλύτερη ομολογία ενοχής δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Και επίσημα πλέον η Δικαιοσύνη δεν υπάρχει! Την δολοφονήσαν! Αφού πρώτα την απογυμνώσαν, την διέφθειραν, την γελοιοποίησαν».
«Έχουν άραγε καταλάβει πόσο προβλέψιμοι και πόσο εκτεθειμένοι είναι πλέον σε όλη την κοινωνία;;; Γνωρίζοντας όλη τη σήψη, μετά από 2,5 χρόνια συνεχούς κοροϊδίας, καταθέσαμε επείγουσα αναφορά στην Επιτροπή Peti του Ευρωκοινοβουλίου. Με την στήριξη Ευρωβουλευτών από όλη την Ευρώπη, και την εισήγηση του ευρωβουλευτή κ. Παππά, ο πρώτος καρπός των ενεργειών μας στην Ευρώπη ήρθε!! Επιτέλους!! Έρχεται κλιμάκιο ευρωπαίων για τον έλεγχο της απονομής δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών» σημειώνει.
«Και βέβαια δεν σταματήσαμε εκεί! ΧΘΕΣ καταθέσαμε και επείγουσα αναφορά στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών: “Περί διεθνούς επείγουσας παρέμβασης για εκταφή οστών και ανεξάρτητη ιατροδικαστική διερεύνηση (ταυτοποίηση & τοξικολογικές εξετάσεις) θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών (Ελλάδα, 28.02.2023), ως αδήριτης, επιτακτικής και άμεσης ανάγκης παρακολούθησης της υπόθεσης από διεθνή οργανισμό, επειδή οι εθνικές αρχές αρνούνται παρατεταμένα να χορηγήσουν άδεια εκταφής των οστών των τέκνων των αιτούντων, θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, προκειμένου να συλλεχθεί κάθε δυνατό αποδεικτικό στοιχείο για την ταυτοποίηση των θυμάτων, την διαλεύκανση των αιτιών θανάτου, και την εξασφάλιση δίκαιης δίκης των κατηγορουμένων για το δυστύχημα των Τεμπών, στο οποίο οι αιτούντες παρίστανται υποστηρικτές της κατηγορίας”. Οι γονείς: Καρυστιανού, Ρούτσι και Τιλκερίδης».
«Τα μάτια και η καρδιά μας είναι στραμμένες προς τις Ανεξάρτητες Αρχές που τιμούν τον όρκο τους, και θα ανοίξουν δρόμους ελπίδας στο σάπιο σύστημα που μας ελέγχει. Θα απευθυνθούμε παντού! Μέχρι τέλους! Μέχρι που μια πλήρως ανεξάρτητη και αληθινή Δικαιοσύνη θα έρθει και στη χώρα μας και θα τιμήσει τον ρόλο και την ευθύνη της! Όλοι μαζί! Μέχρι τέλους!» καταλήγει.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θεοδωρικάκος: Κόμβος καινοτομίας στην Ανατολική Μεσόγειο η Κρήτη
Ο υπουργός ζήτησε να μετατρέπονται σε παραγωγική δραστηριότητα η έρευνα και η ανάπτυξη.
Σάμος: Παρακολούθηση από το αεροδρόμιο και καταδίωξη στους δρόμους – Συνελήφθη Τούρκος με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Η Ασφάλεια του Λιμενικού φέρεται να είχε πληροφορίες για τη δράση του και τον εντόπισε τη στιγμή που επιχειρούσε να παραδώσει τα έγγραφα – Έρευνα για πιθανό κύκλωμα
Δημοσκόπηση MRB: Το 51,1% στηρίζει τη συνεργασία με το Ισραήλ – Το 59,3% υπέρ των θαλάσσιων πάρκων και της διασύνδεσης με την Κύπρο
Η συμμαχία με το Ισραήλ, η «δεξαμενή» της ΕΛ.Α.Σ και το ρευστό τοπίο των αναποφάσιστων.
Ασθενείς των γιατρών που κατηγορούνται για τον θάνατο του Μαζωνάκη: «Χτυπούσαν» με ρεύμα για να κάνουν «διαγνώσεις» διά πάσα νόσο
Ηλεκτροσόκ και «θαύματα» στο Κολωνάκι με ένα μηχάνημα που «διάβαζε» μέχρι και τα ψυχολογικά προβλήματα υγείας - Δείτε το βίντεο
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Σεμινάρια 350 ευρώ και σάουνα διοργάνωνε ο υπνοθεραπευτής στο δεύτερο γραφείο των γιατρών στο Κολωνάκι
Τα «ιπτάμενα» καπάκια και το «πνεύμα στο κινητό» - Συνεργαζόταν με την 56χρονη γιατρό
Πιερρακάκης για αναβάθμιση του χρηματιστηρίου: Η αξιοπιστία είναι το κεφάλαιο για το επόμενο μεγάλο βήμα
Ο υπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα πέρασε «από την αμφισβήτηση στην αξιοπιστία και από την αποεπένδυση στην προσέλκυση κεφαλαίων».