ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μαρκόπουλος: Δεν θα περιφέρω τα πτυχία μου για να ικανοποιηθεί ο βούρκος - Είναι διαθέσιμα στην πρυτανεία του ΕΑΠ

Μαρκόπουλος: Δεν θα περιφέρω τα πτυχία μου για να ικανοποιηθεί ο βούρκος - Είναι διαθέσιμα στην πρυτανεία του ΕΑΠ

Απαντήσεις σχετικά με το πτυχίο του έδωσε για άλλη μία φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, τονίζοντας ότι έχει φοιτήσει στο ΕΑΠ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Απαντήσεις σχετικά με το πτυχίο του έδωσε για άλλη μία φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, το πρωί της Δευτέρας, τονίζοντας ότι έχει φοιτήσει στο ΕΑΠ.

"Και πτυχίο έχω και είμαι ξεκάθαρος. Έχω σπουδάσει στο ΕΑΠ (σ.σ. Ανοιχτό Πανεπιστήμιο) στην Πάτρα και έχω πτυχίο ανθρωπιστικές σπουδές", δήλωσε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ωρα Mega" και πρόσθεσε ότι ταυτόχρονα ως δημοσιογράφος έχει πιστοποίηση από τον αρμόδιο οργανισμό του Υπουργείου παιδείας.

"Δυστυχώς έχει επικρατήσει μια προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων. Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο μια σειρά από σύναδέλφους να τους "κρεμάνε”, να φωνάζουν να γίνεται μία σπέκουλα. Ας μιλήσουμε πολιτικά" σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε ότι τα πτυχία του για όποιον θέλει είναι διαθέσιμα στην πρυτανείας του ΕΑΠ.


Κληθείς να απαντήσει εάν θα δημοσιεύσει το πτυχίο του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι "όποιος θέλει μπορεί να πάει στην πρυτανεία του ΕΑΠ να ζητήσει και να του τα δώσουν. Αυτό το να περιφέρω τους τίτλους σπουδών μου για να ικανοποιηθεί ο βούρκος, δεν θα το κάνω. Τα πράγματα είναι δεδομένα. Κρίνομαι είμαι καθαρός".

"Αυτό δεν είναι πολιτική είναι βούρκος. Ο βούρκος θέλει να πέσουμε στη λάσπη" σημείωσε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και επεσήμανε προς όσους διακινούν ψέματα να είναι έτοιμοι για τη δική του αντίδραση.


Έγραψε ιστορία ο Μανόλο – Πέταξε στην κορυφή στις Βρυξέλλες και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Έγραψε ιστορία ο Μανόλο – Πέταξε στην κορυφή στις Βρυξέλλες και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας