Μαρούσι: Βίντεο με τον «δράκο» με την καπαρντίνα που παρενοχλεί ανήλικες
Ο επικίνδυνος άνδρας έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της πλατείας Κασταλίας να κινείται απειλητικά προς τα κορίτσια ενώ «χτυπά» κυρίως μεσημεριανές και απογευματινές ώρες
Τον «μυστηριώδη» 40άρη με τα μαύρα ρούχα και την καπαρντίνα, ο οποίος επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια στην περιοχή του Αμαρουσίου, αναζητούν οι αστυνομικοί, καθώς εκτιμάται πως πρόκειται για άκρως επικίνδυνο άτομο που δεν αποκλείεται να γίνει περισσότερο απειλητικό για τα θύματά του.
Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της πλατείας Κασταλίας να κινείται απειλητικά προς τα ανήλικα κορίτσια, ενώ «χτυπά» κυρίως μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Τη δράση του αποκάλυψε με ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού που κρούει τον «κώδωνα» του κινδύνου για τον άνδρα περιγράφοντάς τον ως ηλικίας περίπου 40 ετών, ύψους 1.60, με αραιά μαλλιά ο οποίος φορά μαύρα ρούχα και μια καπαρντίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Χαμόγελο του Παιδιού έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 4 καταγγελίες από ανήλικα κορίτσια τα οποία έζησαν τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του 40χρονου.
Τελευταίο του θύμα είναι μια 17χρονη η οποία το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς είδε τον «μυστηριώδη» άνδρα με την καπαρντίνα να την πλησιάζει ενώ περπατούσε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση προς την πλατεία Κασταλίας.
Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr φαίνεται ο 40χρονος να την ακολουθεί στο πεζοδρόμιο και να προσπαθεί να της πιάσει κουβέντα κινούμενος απειλητικά προς το μέρος της.
Η κοπέλα κατάφερε να τρέξει και να ξεφύγει και ενημέρωσε τους γονείς της για το περιστατικό οι οποίοι με τη σειρά τους προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.
Δύο ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες: 12 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκαφών
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου Τούρκου διακινητή - Και βρέφος ανάμεσα στα θύματα - Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία οι διασωθέντες.
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.
Λίγο πριν την προσγείωση η τραγωδία με τους δύο νεκρούς από συντριβή μονοκινητήριου στην Πιερία, τι είναι η «πτήση εθισμού» που έκαναν
Κατά τον πρόεδρο της Αερολέσχης Πιερίας ο 41χρονος πιλότος έκανε μια διέλευση, στη συνέχεια πήρε ύψος, έκανε έναν ατυχή ελιγμό και δυστυχώς κατέληξε στο έδαφος.