Με 159 «Ναι» υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Η τροπολογία με τις ρυθμίσεις για τις οφειλές δανείων σε ελβετικό φράγκο ψηφίσθηκε με 163 ψήφους «υπέρ», έναντι 126 «κατά»
Υπερψηφίστηκε με 159 ψήφους «υπέρ», έναντι 129 «κατά» το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών το «Νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, μεταφορά Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και λοιπές διατάξεις», καθώς και οι τροπολογίες από την Ολομέλεια μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.
Η τροπολογία με τις ρυθμίσεις για τις οφειλές δανείων σε ελβετικό φράγκο, σύμφωνα με το protothema.gr, ψηφίσθηκε με 163 ψήφους «υπέρ», έναντι 126 «κατά».
Η τροπολογία που αφορά διατάξεις σχετικά με αποζημιώσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, την αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης λόγω της επιζωοτίας της ευλογίας, την αύξηση της εθνικής συμμετοχής για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων δράσεων ΕΣΠΑ 2021-2027, για την καταβολή ανταμοιβής επίτευξης στόχων στο προσωπικό της Γενικής Διεύθυνσης Επενδύσεων, της Μονάδας Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και των Υπηρεσιών Διαχείρισης των Τομεακών και Περιφερειακών Προγραμμάτων του Ε.Π.Α. ψηφίσθηκε 234 θετικές ψήφους, έναντι 43 «κατά» και 12 παρών.
Η τροπολογία με τις διατάξεις για τις παρατάσεις προσωρινών αδειών λειτουργίας σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ. Την παράταση μισθώσεων κινηματογράφων και θεάτρων. Τη νομιμοποίηση δαπανών του ΕΟΔΥ έτους 2023.
Τη δυνατότητα παράτασης της παραμονής στην υπηρεσίας εργαζομένων υπό εξαιρετικής συνθήκες στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπία στην ΕΕ και για τον προϊστάμενο της διεύθυνσης τεχνικών έργων στο ΟΑΚΑ.
Για τη δευτερογενή εκχώρηση κωδικού του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης στην ΑΑΔΕ για την αποτελεσματική επιτέλεση του έργου του ΚΕΦ με απόφαση της ΕΕΤΤ. Τη διόρθωση παροράματος στο άρθρο 268 του Ν. 5259/2025 ψηφίσθηκε με187 «υπέρ», 24»κατά» και 78 «παρών».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πυρκαγιά στη Σκάλα Χαλκιδικής – Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα των κατοίκων
Στο σημείο επιχειρούν 43 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ και 12 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε τα περίπτερα της ΔΕΘ – Δοκίμασε κοκτέιλ με ρετσίνα και έπαιξε πινγκ πονγκ
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (12.09.26) ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσιάζει στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ
Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής, το ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών μετά από γενναία μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια
Γεωργιάδης: Το ιατρείο στο Κολωνάκι λειτουργούσε 15 χρόνια, θα απαγορεύσω τις παραπλανητικές διαφημίσεις
Μην μας λένε για ανοχή στους κομπογιαννίτες, οι περισσότεροι προωθούσαν για Πρωθυπουργό έως πριν λίγο καιρό μία κυρία με «σπουδές» στην Μεταβολομική, Κβαντική Ιατρική, Γνωστική Ομοιοπαθητική, Functional Medicine και Νευροανάδραση» είπε ο υπ. Υγείας αναφερόμενος στην Μαρία Καρυστιανού
Ο Μητσοτάκης για πρώτη φορά επισκέφθηκε τις μικρονήσους Ρω και Στογγυλή: Πήγε στα φυλάκια, κατέθεσε στεφάνι, δείτε φωτογραφίες
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με στελέχη και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων, είδε τις νέες εγκαταστάσεις στη Ρω και επισκέφθηκε πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού στο Καστελλόριζο
Γιώργος Μαζωνάκης: Η «παραπλάνηση» του ΙΣΑ στον έλεγχο και τα 42 λεπτά στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης που δεν εξηγούνται
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δεν είχε δει ούτε γνώριζε την ύπαρξη μηχανημάτων πλασμαφαίρεσης στο ιατρείο