ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ με 15 συλλήψεις στην Κρήτη για ναρκωτικά και παράνομες επιδοτήσεις: Εμπλέκονται 4 οικογένειες

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ με 15 συλλήψεις στην Κρήτη για ναρκωτικά και παράνομες επιδοτήσεις: Εμπλέκονται 4 οικογένειες

Τουλάχιστον 20 έλεγχοι σε σπίτια στα Ζωνιανά, το Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Νέα μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη από το πρωί σε διάφορες περιοχές της Κρήτης στο πλαίσιο των ερευνών για ναρκωτικά, όπλα αλλά και παράνομες επιδοτήσεις στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση της ΕΛΑΣ διεξάγεται ταυτόχρονα σε Ηράκλειο, Ζωνιανά, Άγιο Νικόλαο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν τουλάχιστον 20 έρευνες σε σπίτια.

Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ότι η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγραφές διαλόγων στο πλαίσιο της διερεύνησης των παράνομων επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Πληροφορίες του cretalive.gr κάνουν λόγο για περισσότερους από 200 αστυνομικούς υπό τον συντονισμό της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, με συμμετοχή της Υποδιεύθυνσης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, της ΕΚΑΜ Κρήτης, της ΟΠΚΕ και των ΤΑΕ Μυλοποτάμου, Μεσσαράς και Ηρακλείου.

Κατά πληροφορίες στο στόχαστρο έχουν μπει δύο εγκληματικές ομάδες-οικογένειες στον πυρήνα τους- με κοινό συνδετικό κρίκο με τουλάχιστον έναν από τους διαλόγους να καταγράφει ότι κάτοικος των Ζωνιανών έψαχνε να βρει ζώα ενόψει ελέγχου για όσα είχε δηλώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google