Μενίδι: 9χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και δίνει μάχη για τη ζωή της
Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο
Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Μενίδι, όπου 9χρονη χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το τροχαίο έγινε στις 20:30, στην οδό Νικολάου Μονάκη στο Μενίδι, όταν η 9χρονη, ενώ έκανε ποδήλατο, παρασύρθηκε από άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο, από αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 58χρονη.
Η ανήλικη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Δυστυχώς το κοριτσάκι τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αναφέρει η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.
«Βοήθεια, βοήθεια» φώναζε ο άνδρας πριν πέσει στο κενό από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια
«Βοήθεια, βοήθεια» (help, help) φέρεται να φώναζε ο άνδρας που έπεσε από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια.