Μενίδι: Κοντά σε μητροκτονία οι Αρχές για τον θάνατο της 89χρονης - Οι φωνές, η σκηνοθετημένη ληστεία και τα τραύματα
Τα απαραίτητα στοιχεία για να "δέσουν" την υπόθεση του θανάτου της 89χρονης στο Μενίδι αναζητούν οι Αρχές, ενώ ο 62χρονος γιος της έχει συλληφθεί.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για τον θάνατο της 89χρονης στο Μενίδι, με τον 62χρονο γιο της να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής οδηγήθηκε και ο 69χρονος ανιψιός της ηλικιωμένης, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές, καθώς, όπως ανέφερε, άκουσε φωνές να προέρχονται από το σπίτι της στο Μενίδι.
Οι πρώτες ιατροδικαστικές εκτιμήσεις και όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής για την κατάσταση που επικρατούσε στο οικογενειακό περιβάλλον δημιουργούν ένα ιδιαίτερα σοβαρό σκηνικό γύρω από την υπόθεση.
Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (12/10), μέσα στη μονοκατοικία όπου ζούσε με τον γιο της, στην οδό Σουλίου, στο Μενίδι.
Ο 62χρονος προσήχθη αρχικά από τις αστυνομικές αρχές ως βασικός ύποπτος και στη συνέχεια συνελήφθη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη ενώπιον των δικαστικών αρχών στην Ευελπίδων.
Οι φωνές μέσα στη νύχτα και η άφιξη της Αστυνομίας στο Μενίδι
Όπως μετέδωσε το STAR, η υπόθεση άρχισε να γίνεται γνωστή λίγο μετά τη 01:30, όταν ο 69χρονος ανιψιός της ηλικιωμένης επικοινώνησε με την Αστυνομία, αναφέροντας ότι άκουγε φωνές από το σπίτι της.
Λίγο αργότερα, περίπου στις 02:00, γείτονες φέρονται να άκουσαν τον 62χρονο να ζητά βοήθεια και να καλεί τους παρευρισκόμενους να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην κατοικία, βρήκαν την 89χρονη νεκρή. Στο πρόσωπο και στον λαιμό της διαπιστώθηκαν αμυχές και μώλωπες, ενώ εντοπίστηκαν και ίχνη που παρέπεμπαν σε πάλη.
Ο ισχυρισμός, οι αντιφάσεις και τα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο της 89χρονης στο Μενίδι
Αρχικά, ο 62χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι δύο άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο σπίτι, τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια επιτέθηκαν στη μητέρα του.
Ωστόσο, κατά την έρευνα δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στην κατοικία. Παράλληλα, ο άνδρας φέρεται να έδωσε αντιφατικές απαντήσεις κατά την εξέτασή του, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του.
Οι πρώτες ιατροδικαστικές εκτιμήσεις τοποθετούν τον θάνατο της ηλικιωμένης περίπου στις 18:00 της Κυριακής.
Η γυναίκα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και τραύματα στον θώρακα, ενώ ως αιτία θανάτου αναφέρεται η ασφυξία.
Την ίδια στιγμή, μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο οικογενειακό περιβάλλον. Κάποιοι εξ αυτών καταγγέλλουν ότι ο 62χρονος κακοποιούσε τη μητέρα του.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης και ψυχικής υγείας.
Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 89χρονη γυναίκα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Επανεκκινεί από σήμερα το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για δωρεάν μαστογραφίες
Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να έχουν επανενεργοποιηθεί σχεδόν όλα τα προγράμματα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ».
Νεκρός 35χρονος οδηγός μηχανής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Παγκράτι Αττικής - Σοκαριστικό βίντεο
Ο 52χρονος οδηγός του ΙΧ, αφού χτύπησε τη μοτοσικλέτα, «καρφώθηκε» σε παρκαρισμένα οχήματα - Συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.
Θρίλερ στο Περιστέρι: Άγνωστες σκόνες σε μέλι, πιπέρι και νερό - Σοκ με τη δηλητηρίαση του στρατιωτικού γιατρού από την πρώην σύζυγό του
Σοκ προκαλεί η υπόθεση καταγγελίας για απόπειρα δηλητηρίασης στο Περιστέρι, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε διάσταση.
Κάτω από τα 1,60 ευρώ ξεκινά το πετρέλαιο θέρμανσης - Πρόσθετη επιδότηση 0,35 ευρώ και αύξηση προκαταβολής για το επίδομα
Γύρω στα 0,20 ευρώ χαμηλότερα από την τιμή «κλεισίματος» της περασμένης περιόδου θέρμανσης αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.
Έρευνες στα Χανιά για 22χρονο κολυμβητή – Αγωνία για την τύχη του
Πρόκειται για εργαζόμενο σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή
Συνελήφθη ο 62χρονος για τη δολοφονία της 89χρονης μητέρας του στο Μενίδι
H ηλικιωμένη έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και στον λαιμό, καθώς και ίχνη πάλης - Στο παρελθόν κυνηγούσε και απειλούσε τη μητέρα του, η οποία φέρεται να κρυβόταν για να μην την χτυπήσει