Μετά τα γλυκά στους γείτονες και την επίσκεψη στον Πάνο Ρούτσι, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης δείχνει τι θα πει πολιτισμός
Ο ηθοποιός που δικάζεται στις 8 Οκτωβρίου για το τροχαίο με εγκατάλειψη στη Φιλοθέη «γλύκανε» τους γείτονές του και μετά συμπαραστάθηκε στον απεργό πείνας.
Πράξη την παραίνεσή του προς τους δημοσιογράφους να ασχοληθούν με τον πολιτισμό και το θέατρο έκανε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, επιδεικνύοντας κοινωνικό πολιτισμό και ευαισθησία, αφενός προσφέροντας γλυκά στους ανθρώπους που αφού κατέστρεψε περιουσίες τους έσπευσε να εξαφανιστεί, αφετέρου επισκεπτόμενος τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, στο Σύνταγμα, εκτιμώντας βασίμως ότι θα υπήρχαν εκεί κάμερες και δημοσιογράφοι: Σήμερα ο Πάνος Ρούτσι είχε μεταβεί στο νοσοκομείο και το ενδιαφέρον για την κατάστασή του είχε ως συνέπεια τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι να βρίσκονται στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.
Ο κ.Μπισμπίκης που δικάζεται την ερχόμενη Πέμπτη, 8 του μήνα, για το τροχαίο με εγκατάλειψη στη Φιλοθέη προσέφερε γλυκά στους γείτονές του στη Φιλοθέη, ζητώντας με αυτό τον τρόπο συγγνώμη για τη συμπεριφορά του που πόρρω απείχε από τον πολιτισμό (δεν είναι άλλωστε μόνο το θέατρο και οι τέχνες πολιτισμός, αλλά και η ανάληψη της ευθύνης).
Οι άνθρωποι που ζημιώθηκαν από τη συμπεριφορά του, πάντως, σημειώνουν, βεβαίως ότι «δεν θα τον κρεμάσουν», αλλά θα ήταν προτιμότερο να είχε ζητήσει εξαρχής συγγνώμη και βεβαίως περιμένουν την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών, πράγμα που ο ηθοποιός δεσμεύτηκε να πράξει.
Περίπου στις 4 το απόγευμα, ο ηθοποιός, που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συνοδεύσει την σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ώρες, έκανε μια στάση συμπαράστασης στον Πάνο Ρούτσι. Για τους δημοσιογράφους, αυτή τη φορά δεν είχε ούτε δηλώσεις, ούτε συμβουλές...
Πηγή: protothema.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία
Ενώπιον του ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Τα αποτελέσματα του DNA για τα παιδιά και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA επιβεβαίωσαν τη βιολογική σχέση του βρέφους και των δύο εκ των τριών ανήλικων παιδιών με το ζευγάρι, ενώ οι καταθέσεις των κατηγορούμενων αποκαλύπτουν αντιφατικούς και ανατριχιαστικούς ισχυρισμούς για τις συνθήκες θανάτου και την απόκρυψη της σορού.
Οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών στα νέα σχολικά βιβλία Δημοτικού - Η απάντηση της κυβέρνησης
Τι απαντά ο συγγραφέας των βιβλίων.
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη
«Έχει κάνει παρανομία η μητέρα μου αλλά ούτε σε εμένα δεν λέει τι έχει κάνει» λέει ο γιος της 68χρονης και εγγονός της εξαφανισμένης ηλικιωμένης.
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.