Μιανμάρ: Συλλυπητήρια Τασούλα και Μητσοτάκη για τον φονικό σεισμό
Την οδύνη του για τις συνέπειες των καταστροφικών σεισμών στη Μιανμάρ και στην Ταϊλάνδη, καθώς και τα αισθήματα αλληλεγγύης της Ελλάδας προς τους λαούς των δύο χωρών εκφράζει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας.
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας, εύχεται συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από το σεισμό στη Μιανμάρ, ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών.
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας εκφράζει την οδύνη του για τις συνέπειες των καταστροφικών σεισμών στη Μυανμάρ και στην Ταϊλάνδη, καθώς και τα αισθήματα αλληλεγγύης της Ελλάδας προς τους λαούς των δύο χωρών. Εύχεται συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από την προεδρία της Δημοκρατίας.
Με τη σειρά του, όπως σημειώνει το newsit.gr, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε τα συλληπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.
«Τα νέα και οι εικόνες από τη Μιανμάρ και την Ταϊλάνδη είναι αποκαρδιωτικά. Η σκέψη μας είναι με όλους τους πληγέντες από τον σεισμό. Εκ μέρους όλων των Ελλήνων, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», έγραψε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο X.
The news and images from Myanmar and Thailand are heartbreaking. Our thoughts are with everyone affected by the earthquake. On behalf of all Greeks, I extend my deepest condolences to the families of the victims.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 28, 2025
Τουλάχιστον 144 άνθρωποι στη Μιανμάρ σκοτώθηκαν και 732 τραυματίστηκαν από τον ισχυρό σεισμό των 7,7 Ρίχτερ που συγκλόνισε τη χώρα και τη νοτιοανατολική Ασία.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Metron Analysis: Στο 30,2% με προβάδισμα 14,4 μονάδων η ΝΔ, στο 15,8% η ΕΛΑΣ με απώλειες, κέρδη για ΠΑΣΟΚ, στην 8η θέση έπεσε η Καρυστιανού
Στις 17 μονάδες από 14 ανεβαίνει το προβάδισμα Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα για την πρωθυπουργία - Εννιά κόμματα κερδίζουν το εισιτήριο για τη Βουλή, καθαρά εκτός ο ΣΥΡΙΖΑ - Χάνει 3,1 μονάδες το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού - Σταθερά στο 5% η «πολύ πιθανή» δυνητική ψήφος για το κόμμα Σαμαρά
Νέες διώξεις «βλέπει» ποινικολόγος στην υπόθεση Μαζωνάκη -Τι λέει ο φαρμακοποιός που έφτιαχνε σκευάσματα για τη γιατρό
Στην πορεία της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο ποινικολόγος Νίκος Αλεξανδρής, εκτιμώντας ότι ενδέχεται να οδηγήσει σε νέες διώξεις και στη διεύρυνση του κύκλου των προσώπων που θα βρεθούν στο επίκεντρο της έρευνας.
Κόντρα Ανδρουλάκη-Σχοινά στη Βουλή για το άρθρο 74, τα «άκρα» και τον λαϊκισμό
Η τοξικότητα στο δημόσιο λόγο, τα «άκρα»και η αλαζονεία μελών της κυβέρνησης έδωσαν «καύσιμο» στην αντιπαράθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μαργαρίτη Σχοινά με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Κυπριακό και Τεχνητή Νοημοσύνη τα βασικά σημεία της ομιλίας Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ΟΗΕ
«Ο διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας πρέπει να συνεχιστεί, αλλά στη βάση του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και των αρχών καλής γειτονίας» θα υπογραμμίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος).
Ποιες ουσίες χορήγησαν στον Μαζωνάκη: Μιδαζολάμη και Anexate στο μικροσκόπιο, το μυστήριο με την προποφόλη πριν από την πλασμαφαίρεση
Νέα στοιχεία ενισχύουν το ενδεχόμενο να είχε χορηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μιδαζολάμη στον τραγουδιστή και στη συνέχεια το αντίδοτό της, Anexate - Την ίδια ώρα, μαρτυρία αναφέρει ότι μέσα στο ιατρείο ακούστηκε και η λέξη «προποφόλη»
Ρόδος: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον πυροσβέστη Πέτρο Διακάκη
Βαρύ πένθος για τον 52χρονο πυροσβέστη - Μεσίστιες οι σημαίες σε όλες τις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος