ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: Θα δαπανήσουμε για την άμυνά μας άνω των 25 δισ. τα επόμενα 12 χρόνια

Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: Θα δαπανήσουμε για την άμυνά μας άνω των 25 δισ. τα επόμενα 12 χρόνια

«Ο στόχος της αύξησης των δαπανών δεσμευτικός και για τα 32 μέλη του ΝΑΤΟ»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

«Ως χώρα στην Ανατολική Μεσόγειο χαιρετίζουμε την κατάπαυση του πυρός που πέτυχε ο πρόεδρος Τραμπ, μεταξύ Ιράν και Ισραήλ. Επιτρέψτε μου όμως να πω ότι η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο μέσω της ενεργούς διπλωματίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

«Είναι σημαντικό ότι έχουμε συμφωνήσει όλοι στην αύξηση των αμυντικών μας δαπανών. Είμαι υπέρμαχος της αύξησης των δαπανών από την Ευρώπη για την ενίσχυση της άμυνας της συμμαχίας. Η Ελλάδα δαπανά πάνω από 3% για την άμυνά της και υπερβήκαμε το 2% ακόμα και την περίοδο της κρίσης. Ευελπιστώ ότι όλοι θα αναλάβουν το μερίδιό τους.

Επιτρέψτε μου να πω ότι έχουμε υπερβεί το 3% και σχεδιάζουμε να δαπανήσουμε τα επόμενα 12 χρόνια άνω των 25 δισ. ευρώ, αλλά ο στόχος της συμμαχίας είναι η ίση κατανομή του βάρους και να μην υπάρχουν διαφορές. Ο στόχος αυτός είναι δεσμευτικός και για τα 32 μέλη της συμμαχίας», τόνισε ο πρωθυπουργός από τη Χάγη.

Υπόθεση Μαζωνάκη: Τα αποκαλυπτικά sms της γιατρού και του υπνοθεραπευτή – Η κατάθεση που «αθωώνει» τον 58χρονο και η απάντηση του ΙΣΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Υπόθεση Μαζωνάκη: Τα αποκαλυπτικά sms της γιατρού και του υπνοθεραπευτή – Η κατάθεση που «αθωώνει» τον 58χρονο και η απάντηση του ΙΣΑ
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Οι ανατριχιαστικές τελευταίες αναρτήσεις της Πηνελόπης – «Ο άνθρωπος που με γοήτευσε, με απογοήτευσε»