Μητσοτάκης σε Τασούλα: Πιστεύω ότι αγρότες θα απομακρυνθούν σύντομα από τα μπλόκα
Ο πρωθυπουργός περιέγραψε τα μέτρα του Προϋπολογισμού ο οποίος ψηφίστηκε χθες τονίζοντας πως η κυβέρνηση πετυχαίνει πλεονάσματα χάρη στην ανάπτυξη και επιστρέφει μέρος αυτών στην κοινωνία
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά αυτή την ώρα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το protothema.gr, περιέγραψε εν συντομία τα μέτρα του Προϋπολογισμού ο οποίος ψηφίστηκε χθες τονίζοντας πως η κυβέρνηση πετυχαίνει πλεονάσματα χάρη στην ανάπτυξη και επιστρέφει μέρος αυτών στην κοινωνία. Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα τα μπλόκα των αγροτών να λυθούν σύντομα λέγοντας πως όσο δίκαια κι αν είναι τα αιτήματά τους, οι αγρότες οφείλουν να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κρατούν την κοινωνία δέσμια εν όψει των Χριστουγέννων.

eurokinissi
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Η συνάντηση πραγματοποιείται στον απόηχο της υπερψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2026, αλλά και με φόντο τις αναταράξεις που έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Ν.Δ. το αγροτικό ζήτημα, καθώς ιδίως οι βουλευτές της περιφέρειας δέχονται πιέσεις από τις τοπικές κοινωνίες καθώς οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται.
Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη Συνόδο Κορυφής Ε.Ε. – Δυτικών Βαλκανίων. Την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!