Μπαινόβγαινε στη φυλακή ο Σουδανός που απειλούσε να ανατιναχθεί στη ΓΑΔΑ: Είπε ότι βρήκε τις χειροβομβίδες σε τάπερ σε άλσος στην Ακρόπολη
Είχε στην κατοχή του δύο αμυντικές χειροβομβίδες πλήρως λειτουργικές - Στο παρελθόν οι Αρχές τον είχαν συλλάβει 15 φορές για διάφορα αδικήματα
Δέκα πέντε συλλήψεις και δύο αποφυλακίσεις έχει στο ενεργητικό του ο Σουδανός που ζώστηκε χθες (6/3) με χειροβομβίδες και απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από τη ΓΑΔΑ.
Ο άνδρας έφθασε έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και, σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να ζητά τηλέφωνο για να μιλήσει απειλώντας πως θα προκαλέσει έκρηξη.
Οι αστυνομικοί τράβηξαν την προσοχή του και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε στην κατοχή του δύο αμυντικές χειροβομβίδες τσέχικης προέλευσης, πλήρως λειτουργικές.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το protothema.gr, ο Σουδανός υποστήριξε ότι βρήκε τις χειροβομβίδες μέσα σε τάπερ σε άλσος στην περιοχή της Ακρόπολης, το οποίο αποτελεί «στέκι» τοξικομανών.
Το «βιογραφικό» του Σουδανού που συνελήφθη
Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη του σύλληψη. Αντίθετα είναι μία από τις πολλές, αρχής γενομένης από τον Μάιο του 2008 όταν και συνελήφθη για παράβαση του νόμου «περί αλλοδαπών».
Από τότε ακολούθησαν πολλές συλλήψεις και συγκεκριμένα: δύο το 2008, μία το 2009, δύο το 2020, μία το 2022, μία το 2023, τέσσερις το 2024 και τέσσερις το 2025.
Οι περισσότερες συλλήψεις αφορούν σε παράβαση του νόμου «περί αλλοδαπών» και περί «εξαρτησιογόνων ουσιών», ενώ έχει μία για απόπειρα κλοπής και για παράβαση του νόμου «περί όπλων».
Ενδιάμεσα μπήκε δύο φορές στη φυλακή και αποφυλακίστηκε την πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2021 και τη δεύτερη στις 3 Μαρτίου 2026. Δηλαδή πριν από μερικές ημέρες. Στην κατοχή του βρέθηκε άλλωστε και το αποφυλακιστήριο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη
«Έχει κάνει παρανομία η μητέρα μου αλλά ούτε σε εμένα δεν λέει τι έχει κάνει» λέει ο γιος της 68χρονης και εγγονός της εξαφανισμένης ηλικιωμένης.
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τα 52 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.