Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Θα κάνουν κρανιοτομή στον 50χρονο για να εκτονωθεί το οίδημα στον εγκέφαλο
Δίνει μάχη στην εντατική να κρατηθεί στη ζωή
Κρίσιμη είναι η κατάσταση του 50χρονου στα Γλυκά Νερά μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον 17χρονο, με τον Σταύρο Μπαλάσκα να αποκαλύπτει ότι θα γίνει κρανιοτομή στο θύμα.
Ο αστυνομικός αναλυτής επικαλούμενος πηγές από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που νοσηλεύεται ο 50χρονος, είπε ότι οι γιατροί θα προχωρήσουν σε κρανιοτομή για να γίνει εκτόνωση του οιδήματος στον εγκέφαλο.
Επίσης, στις δηλώσεις που έκανε στο Live News στάθηκε στους γονείς του 17χρονου, τονίζοντας ότι μπορεί να ήταν εξαιρετικοί γιατροί, όμως δεν μπορεί να πει το ίδιο και για τον ρόλο τους ως γονείς.
Ο 17χρονος από μικρός είχε επιθετική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να έχει απασχολήσει πολλές φορές με διάφορα ζητήματα. Ωστόσο, έμαθε να ρίχνει ξύλο, ενώ έχει αποβληθεί πολλές φορές από το σχολείο, με την τελευταία αποβολή να αφορά ξυλοδαρμό συμμαθητή του.
«Και οι δύο γονείς είναι πολύ καλοί άνθρωποι, εξαίρετοι επιστήμονες, δεν μπορώ να πω το ίδιο, ότι ήταν και γονείς. Λόγω της δουλειάς, όχι γιατί το ήθελαν», είπε στην εκπομπή του Mega ο Σταύρος Μπαλάσκας.
«Αυτός είχε επιθετική τάση από μικρός, ήθελε περισσότερη οικογένεια, περισσότερους γονείς, μια άλλη αντιμετώπιση», σημείωσε ο αστυνομικός αναλυτής στις δηλώσεις που έκανε.
Υπενθυμίζεται, ότι ο 50χρονος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, τη στιγμή που η μητέρα του είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση για να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση, ενώ δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης.
Από την άλλη, ο 17χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με τον δικηγόρο του να ισχυρίζεται ότι ήταν «απλώς μια γροθιά» και τη μητέρα του να ζητάει «να μη δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα», ώστε να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους.
Επιπλέον, αναζητείται το άτομο που τράβηξε βίντεο την επίθεση του 17χρονου στον 50χρονο, καθώς το οπτικό υλικό αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ώστε ορισμένα άτομα «να σπάσουν πλάκα» με τον άνδρα που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.
Δύο ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες: 12 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκαφών
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου Τούρκου διακινητή - Και βρέφος ανάμεσα στα θύματα - Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία οι διασωθέντες.
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.