Μυστήριο με την εξαφάνιση Αυστριακού τουρίστα στην Κρήτη – Δεν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο για την επιστροφή
Σύμφωνα με τον αδελφό του, ο 60χρονος άνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα εξάρτησης από το αλκοόλ
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου, οι οποίες προσπαθούν να εντοπίσουν έναν 60χρονο άνδρα αυστριακής υπηκοότητας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες περιστάσεις.
Την εξαφάνισή του δήλωσε ο αδελφός του, ο οποίος βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με σκοπό να επιστρέψουν μαζί στην Αυστρία. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, είχαν κανονίσει να ταξιδέψουν μαζί, αλλά ο 60χρονος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης.
Τελευταία φορά που είχαν επαφή ήταν στα Μάταλα, όπου φαίνεται πως οι δύο άνδρες χώρισαν για άγνωστο λόγο λίγο πριν την αναχώρηση. Έκτοτε, ο αδελφός του αγνοούμενου δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει ή να επικοινωνήσει μαζί του.
Επιπλέον, εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για την τύχη του, επισημαίνοντας ότι ο 60χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα εξάρτησης από το αλκοόλ, γεγονός που ενδέχεται να τον καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο και σε κίνδυνο.
Η Αστυνομία, σύμφωνα με το newsbeast.gr, συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για τον εντοπισμό του, απευθύνοντας δημόσια έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, να απευθυνθεί άμεσα στις Αρχές.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!