ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Να αποσυρθεί η μουσική του από σποτ του Κασσελάκη ζητά ο Σταύρος Ξαρχάκος

Να αποσυρθεί η μουσική του από σποτ του Κασσελάκη ζητά ο Σταύρος Ξαρχάκος

Ποτέ δεν έχω παραχωρήσει άδεια σε πολιτικούς ή κόμματα κόμμα για τη χρήση του έργου μου, τονίζει ο συνθέτης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Την απόσυρση σποτ του αρχηγού των Δημοκρατών, Στέφανου Κασσελάκη, επειδή σε αυτό ακούγεται η μουσική ζητά ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Σε ανάρτησή του τονίζει ότι ποτέ δεν έχει δώσει άδεια σε κόμματα για να χρησιμοποιήσουν τη μουσική του σε πολιτική εκδήλωση ή πολιτικό υλικό γιατί δεν επιθυμεί να ταυτίζεται το έργο του με παρατάξεις ή πρόσωπα.

Για τον λόγω αυτό «ζητώ την άμεση απόσυρση κάθε σχετικού υλικού και τον σεβασμό της πάγιας θέσης μου», καταλήγει.

Να σημειωθεί ότι ο συνθέτης δεν αναφέρεται ονομαστικά στον κ. Κασσελάκη.

Η ανάρτηση του Σταύρου Ξαρχάκου:

Με αφορμή τη χρήση μουσικής μου σε σποτ πολιτικού που υπέπεσε στην αντίληψή μου, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ουδέποτε έχω παραχωρήσει άδεια σε πολιτικό κόμμα για τη χρήση της μουσικής μου, παρά τα σχετικά αιτήματα που κατά καιρούς μου έχουν υποβληθεί.

Πρόκειται για συνειδητή και διαχρονική επιλογή μου, καθώς δεν επιθυμώ η μουσική μου να ταυτίζεται με οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα, παράταξη ή πολιτικό πρόσωπο.

Ως εκ τούτου, κάθε χρήση έργου μου σε πολιτική εκδήλωση ή πολιτικό υλικό, χωρίς προηγούμενη συναίνεσή μου, γίνεται χωρίς την άδειά μου και δεν εκφράζει ούτε υποδηλώνει οποιαδήποτε πολιτική μου υποστήριξη.

Ζητώ την άμεση απόσυρση κάθε σχετικού υλικού και τον σεβασμό της πάγιας θέσης μου.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Υπηρέτησα Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη, δεν πλήγωσα ποτέ την παράταξη» είπε ο Δένδιας στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στον Άλιμο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Υπηρέτησα Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη, δεν πλήγωσα ποτέ την παράταξη» είπε ο Δένδιας στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στον Άλιμο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Μαζωνάκης: Οι γιατροί, πριν μία εβδομάδα, κατήγγειλαν το μισθωτήριο του ακινήτου στην Καρνεάδου για να μη δίνουν ενοίκιο
Άκης Σκέρτσος: Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η στήριξη των φοιτητών και των οικογενειών τους
Καταγγελίες και για τη δεύτερη κλινική στην Θεσσαλονίκη – Δεκάδες οι «κόκκινες» δομές υγείας