ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ναύπακτος: Κοριτσάκι δύο ετών έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου - Νοσηλεύεται στο Ρίο με κατάγματα στο κεφάλι

Ναύπακτος: Κοριτσάκι δύο ετών έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου - Νοσηλεύεται στο Ρίο με κατάγματα στο κεφάλι

Το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του και βρέθηκε στο κενό - Μεταφέρθηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Τυχερό στην ατυχία του ήταν ένα κοριτσάκι δύο ετών στη Ναύπακτο, καθώς παρότι έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, δεν υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, το κοριτσάκι που βρισκόταν στο διαμέρισμα της οικογένειάς του μαζί με το δίδυμο αδερφάκι του, διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, πέρασε από τα κάγκελα και βρέθηκε στο κενό.

Διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο της Πάτρας και από εκεί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν κατάγματα στο μέτωπο και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική.


Από τις Αρχές έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της γιαγιάς του κοριτσιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή: protothema.gr

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ