Ναύπακτος: Τρελή πορεία ΙΧ, παρέσυρε κάδους και κολόνες φωτισμού - Συνελήφθη ο μεθυσμένος οδηγός
Μία από τις κολόνες έπεσε σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα, προκαλώντας υλικές ζημιές
Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, το ΙΧ που οδηγούσε ο συλληφθείς εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού και κάδους απορριμμάτων, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε δεύτερη κολόνα φωτισμού και ακινητοποιήθηκε. Μάλιστα, η μία από τις κολόνες έπεσε σε έτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στον άνδρα, διαπίστωσαν ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης και τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θάνατος Μαζωνάκη: «Θα διορίσω τεχνικό σύμβουλο για να επισπεύσω τις τοξικολογικές» αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Το «θρίλερ» με την χορήγηση ή μη μέθης στον Γιώργο Μαζωνάκη θα απαντηθεί μέσα από τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων - Το σενάριο της μέθης για την πλασμαφαίρεση.
Συναγερμός στη Νίκαια: Οπλισμένος άνδρας κρατά όμηρο μια γυναίκα μέσα στο σπίτι του
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της γυναίκας ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πράγματι ο άνδρας έχει στην κατοχή του όπλο.
Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής
Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.
Θάνατος Μαζωνάκη: «Δεν τον βλέπω καλά» - «Δεν θα μου πεις εσύ, εγώ είμαι γιατρός» - Η απίστευτη ατάκα της Γάκα σε νοσηλεύτρια
Η 53χρονη νοσηλεύτρια και όσα φέρεται να αντιλήφθηκε την ώρα της πλασμαφαίρεσης στον Γιώργο Μαζωνάκη - Η γιατρός δεν ήξερε να χρησιμοποιεί τον απινιδωτή και πήρε τηλέφωνο τον κατασκευαστή
Βαθιά οδύνη στην κηδεία της Πηνελόπης: Συγκλόνισε ο αδερφός της - «Ό,τι κάνω στη ζωή μου από εδώ και πέρα σ' το αφιερώνω»
Βαρύ πένθος στην κηδεία της 25χρονης Πηνελόπης, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στην Ηγουμενίτσα.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε 52χρονος έπειτα από εκτροπή μηχανήματος έργου στο Άγιο Όρος
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα.