Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για την Ειρήνη Μουρτζούκου: Προσπάθησε να πουλήσει τον μικρό Παναγιωτάκη σε γνωστό ζευγάρι για 60.000 ευρώ
Ανατριχίλα προκαλούν οι νεότερες αποκαλύψεις στην υπόθεση με τα νεκρά μωρά στην Αμαλιάδα που απασχολεί τις αρχές και τα προσωπα του οικείου περιβάλλοντος της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου.
Μάρτυρας, που μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Υποθέσεις» την Πέμπτη (27.11.2024), κατονόμασε την Ειρήνη Μουρτζούκου ως μέλος κυκλώματος εμπορείας βρεφών.
Ο μάρτυρας, ισχυρίστηκε είχε κάνει αρκετά ραντεβού με την Ειρήνη Μουρτζούκου για να αγοράσει τον Παναγιωτάκη ενώ σε αυτά ήταν παρούσα και η μητέρα του, Πόπη.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής, υπάρχει μαρτυρία πως η Μουρτζούκου έψαχνε αγοραστή και για το δεύτερο παιδί της, την Φρειδερίκη!
View Video - no integration ID provided
Η ίδια η Ειρήνη Μουρτζούκου, με παρέμβασή της, αρνήθηκε τις κατηγορίες που τη θέλουν να εμπλέκεται σε κύκλωμα παράνομης υιοθεσίας βρεφών.
Το συγκεκεριμένο άτομο: «έγινα μάρτυρας παράνομης πώλησης του Παναγιώτη. Είδα την μητέρα του Παναγιώτη που δεν τη γνωρίζω και την Ειρήνη Μουρτζούκου να έχει αγκαλιά τον Παναγιώτη». Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία ο Παναγιώτης ήταν τότε «μικρότερος από 6 μηνών. Είδα τη μαμά του να τον κρατάει και τη Μουρτζουκου ακριβώς δίπλα.
«Είδα τη μητέρα του Παναγιώτη και την Ειρήνη Μουρτζούκου, και αγκαλιά τον Παναγιώτη. Την είδα σε μία βιντεοκλήση που έγινε για άλλο λόγο. Ήταν μικρότερος από έξι μηνών. Είδα τη μαμά του Παναγιώτη, το παιδί που ήταν πολύ πρόσχαρο και την Ειρήνη να κάθεται δίπλα. Ένα άτομο το οποίο εμπλέκεται είναι κοινός γνωστός μας. Ήταν σε βιντεοκλήση μαζί μου για τυχαίο λόγο και μου λέει “κάτσε να σου δείξω” και γυρίζει την κάμερα και βλέπω μία μαμά με ένα παιδί στην αγκαλιά, τον Παναγιώτη και τη μαμά του, και εκείνη την ώρα θεώρησα ότι ήταν ο μεγάλος αδερφός του μωρού (σ.σ. η Ειρήνη).
View Video - no integration ID provided
Μετά που μιλήσαμε, του λέω “τι φάση; τι ήταν το μωρό;”, μου λέει “πάμε για υιοθεσία για ένα ζευγάρι” και λέω “προχώρησε;” και μου λέει “όχι”. Μου είπε ότι το ζευγάρι ήταν από την Πελοπόννησο.
Ο παιδίατρος του ζευγαριού διέγνωσε κάποιο πρόβλημα με τα μάτια του παιδιού. Μου είπε “δεν πειράζει, δεν έγινε κάτι. Υπάρχει άλλο ζευγάρι που δίνει μεγαλύτερο ποσό, γύρω στις 50 – 60.000 ευρώ. Ένα γνωστό ζευγάρι, πολύ ευκατάστατο. Καιρό μετά, μου είπε ότι θα το έπαιρναν για να το δώσουν κάπου αλλού».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «15 επώνυμοι με επιβαρυμένο οργανισμό επιβεβαιώνουν ότι δεν τους αναλάμβανα», ισχυρίζεται ο 58χρονος γιατρός
Η γραμμή του 58χρονου γιατρού για να πετύχει την αποφυλάκισή του, τα αποκαλυπτικά έγγραφα και η έξωση από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου.
Κλινική Θεσσαλονίκης: Μετά τις χημειοθεραπείες χωρίς άδεια, έλεγχος και στα 11 θεραπευτήρια του ομίλου -Τι εξετάζει ο ΕΟΠΥΥ
Στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται 46 ασθενείς στην κλινική που οδηγείται σε σφράγιση – Περίπου 300 συνολικά στις δομές του ομίλου
Αγρίνιο: Αγωνιστικό βγήκε από την πορεία του στην «2η Ανάβαση» - Διασωληνωμένος ο νεαρός οδηγός
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια της 2ης Ανάβασης Αγρινίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας νεαρός οδηγός.
Μετά τον Ιερώνυμο και ο Βαρθολομαίος χαιρέτισε τη συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για την ανταλλαγή κειμηλίων
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εκφράζει ικανοποίηση για την επιστροφή 48 ιερών κειμηλίων στην Ελλάδα.
Λήξη συναγερμού στη Βουλή μετά το τηλεφώνημα για βόμβα
Άγνωστος επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο της Βουλής και ανέφερε ότι θα σημειωθεί έκρηξη βόμβας.
Τρόμος για γονείς με μικρά παιδιά στον ΒΟΑΚ – Το αυτοκίνητό τους άρπαξε φωτιά εν κινήσει
Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να βοηθήσουν - Στο σημείο και η Πυροσβεστική