ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Νέα κλήτευση του «Φραπέ» για τις 11 Δεκεμβρίου θα ζητήσει η Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Νέα κλήτευση του «Φραπέ» για τις 11 Δεκεμβρίου θα ζητήσει η Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Εάν αρνηθεί και πάλι τότε θεωρείται πιθανή η βίαιη προσαγωγή του στη Βουλή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Έτοιμη να στείλει νέα κλήτευση τον μάρτυρα Γιώργο Ξυλούρη (τον επονομαζόμενο «Φραπέ») είναι η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων αγροτών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει από το Προεδρείο της Επιτροπής, η εξέταση του Ξυλούρη προγραμματίζεται για τις 11 Δεκεμβρίου. Εάν ο μάρτυρας αρνηθεί και πάλι να παραστεί, επικαλούμενος για μια ακόμη φορά το δικαίωμα της σιωπής και μη αυτοενοχοποίησης, τότε είναι πιθανό να διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του στο Κοινοβούλιο. Να σημειωθεί επίσης ότι για την επόμενη μέρα, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η εξέταση των βουλευτών Χρήστου Μπουκώρου από τη Νέα Δημοκρατία και Μανώλη Χνάρη από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Στις δε 17 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταθέσουν οι Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος, ενώ για την επόμενη ημέρα προγραμματίζεται η κατάθεση των Γιώργου Μυλωνάκη και Άκη Σκέρτσου.

Η ΕΛΟΠΥ επενδύει στην επιστημονική γνώση με στόχο τη διαφανή ενημέρωση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛΟΠΥ επενδύει στην επιστημονική γνώση με στόχο τη διαφανή ενημέρωση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γιώργος Μαζωνάκης: Με νέο υπόμνημα ο 58χρονος γιατρός «αδειάζει» τη σύζυγό του και αρνείται κάθε σχέση με εναλλακτικές θεραπείες
Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Νωρίτερα ξεκίνησε η επιδημία της γρίπης, ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι»
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»