Νέα μαρτυρία για τον γιατρό με τα φακελάκια – «Δεν το κάνεις για μένα, αλλά για την ομάδα, να σώσουμε τον μπαμπά σου»
«Εγώ λέω απλά τι μπορεί να γίνει»
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον γιατρό που κατηγορείται ότι ζητούσε φακελάκια από τους ασθενείς του, με μια γυναίκα να αναφέρει τις πιέσεις που φέρεται να δέχτηκε, ώστε να σωθεί ο πατέρας της.
Με γυρισμένη πλάτη στην κάμερα μίλησε στο Star για το περιστατικό που είπε ότι σημειώθηκε το 2009, όταν βρέθηκε στην ανάγκη του γνωστού γιατρού, γιατί ο πατέρας της χρειάζονταν να μπει επειγόντως στο χειρουργείο για αλλαγή της κεντρικής βαλβίδας της καρδιάς.
«Το θεωρούσε υποχρέωση ότι εγώ έκανα αυτά που έκανα, πρέπει κι εσύ να μου προσφέρεις το αντίτιμο του. Το είχε σαν ταρίφα. Είχα βάλει σε ένα φάκελο 3.000 πήρα ένα χιλιάρικο του μπαμπά μου που είχε για ώρα ανάγκης και τα άλλα δύο μου τα έδωσε ο ξάδερφος μου», είπε στην κάμερα.
«Γυρίζει και μου λέει να ξέρεις ένα τέτοιο είναι πάρα πολύ βαρύ το χειρουργείο και καταλαβαίνεις ότι έχουμε μεγάλη ομάδα. Δεν το κάνεις για μένα το κάνεις για την ομάδα και να σώσουμε τον μπαμπά σου… Αυτό κοστίζει μου λέει είναι από τρία έως πέντε», πρόσθεσε στη συνέχεια.
«Κλαίω εγώ, “γιατρέ, σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να τα βρω” αλλά είμαστε μία οικογένεια που δεν έχουμε οικονομίες κάτι στην άκρη. Ναι ναι σου λέω εγώ απλά τι μπορεί να γίνει μου είπε. Μόλις τελείωσε το χειρουργείο ήρθε ο γιατρός να μας ενημερώσει όλη την οικογένεια και μου λέει όλα πήγαν εντάξει σε περιμένω στο γραφείο μου λέει. Μάλιστα γιατρέ έτσι καταλαβαίνω ότι πρέπει να πάω να του δώσω αυτό που μου ζήτησε», είπε στο Star.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βάρη: "Μόλις με είδαν, έτρεξαν κατευθείαν πάνω μου" - Τι λέει το θύμα της επίθεσης από τα σκυλιά που άνηκαν στην οικογένεια Τσιτσιπά
"Δεν θέλω να θανατωθούν τα σκυλιά. Εσείς φταίτε", είπε το θύμα της επίθεσης στην ιδιοκτήτρια - Η οικογένεια Τσιτσιπά και η νέα κάτοχος
Πευκοχώρι: Κρίσιμες ώρες για 17χρονο μαθητή που υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σχολείο του
Ο ανήλικος παραμένει διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, με τους γιατρούς να καταβάλλουν προσπάθεια για τη σταθεροποίησή του.
Νίκος Δένδιας: Στα τέλη του 2026 θα παράγουμε 15.000 drones τον χρόνο στα εργοστάσια του ΥΠΕΘΑ
Στο άρθρο με κεντρικό θέμα «Τι μας οδηγεί» ο Νίκος Δένδιας παρουσιάζει το διεθνές γεωπολιτικό πλαίσιο αλλά και τις προοπτικές για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Η γιατρός διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα σε ζευγάρι που ήταν υγιές
Έδωσε στην γυναίκα μία σακούλα με βιταμίνες και συμπληρώματα για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο - Η περιγραφή του συζύγου της και η καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο