ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Νέα προθεσμία για τον 23χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου Κλεομένη στην Καλαμαριά

Νέα προθεσμία για τον 23χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου Κλεομένη στην Καλαμαριά

Αύριο το μεσημέρι η απολογία του - Διώκεται για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Νέα προθεσμία ζήτησε κι έλαβε από την 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου Κλεομένη στην Καλαμαριά, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ο 23χρονος, όπως αναφέρει το protothema.gr, που διώκεται για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Οι συνήγοροί του ζήτησαν τη χορήγηση νέας προθεσμίας, αίτημα που έγινε δεκτό (είχε προηγηθεί η πρώτη προθεσμία το περασμένο Σάββατο).

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

Την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο να απολογηθεί και ο 19χρονος που βρισκόταν στο φονικό επεισόδιο μαζί με το 20χρονο θύμα και ένα ακόμη άτομο.

Τόσο ο 19χρονος που κρατείται όσο και το δεύτερο πρόσωπο (αναζητείται από τις Αρχές) κατηγορούνται για συμμορία, διακεκριμένη περίπτωση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη- οι δύο τελευταίες από κοινού και με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νέου Αθλητικού Νόμου.

Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γιώργος Μαζωνάκης: Με νέο υπόμνημα ο 58χρονος γιατρός «αδειάζει» τη σύζυγό του και αρνείται κάθε σχέση με εναλλακτικές θεραπείες
Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Νωρίτερα ξεκίνησε η επιδημία της γρίπης, ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι»
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»