Νεκρός 21χρονος μοτοσικλετιστής στην Αττική οδό - Η μηχανή του πήρε φωτιά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
Συνελήφθη ο 62χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.
Βαρύς ο φόρος αίματος που πληρώνουν οι Έλληνες στους δρόμους. Ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο, αυτή τη φορά στην Αττική Οδό και με θύμα έναν νεαρό μόλις 21 χρόνων, έρχεται να μεγαλώσει τη μαύρη λίστα με τα θύματα που ξεψύχησαν στην άσφαλτο.
Το τροχαίο δυστύχημα έγινε το βράδυ της Τρίτης (22.04.2025) στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, στον κόμβο του Ηρακλείου. Τότε και κάτω από αδιευκρίνιστους –ακόμα- λόγους, η μηχανή του 21χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, εξετράπη και πιθανόν καρφώθηκε στο τοιχίο του δρόμου.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο 21χρονος να εκτοξευτεί από την μηχανή του, η οποία ήδη είχε λαμπαδιάσει.
Αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό που κείτονταν στον δρόμο, ο οποίος όμως ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, αναφέρει ο ΣΚΑΪ.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες τον γιατρών, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το ποιος έφταιγε για την σύγκρουση, πληροφορίες αναφέρουν πως η στροφή που υπήρχε στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος, μάλλον έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο.
Οι αρχές μάλιστα προχώρησαν και στη σύλληψη του 62χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θάνατος Μαζωνάκη: «Είδα ένα τίναγμα» - Τι εξομολογήθηκε η νοσηλεύτρια στην οικογένειά της - Δεν έχει καταθέσει ακόμη
Η νοσηλεύτρια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Γιώργο Μαζωνάκη, όμως η γιατρός φέρεται να την επέπληξε και να συνέχισε τη διαδικασία.
CSR Corporate Brand of the Year & 10 σημαντικές διακρίσεις για τη Lidl Ελλάς στα Hellenic Responsible Business Awards 2026
Για 11η συνεχή χρονιά, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη σταθερή αφοσίωσή της στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και την επένδυσή της στη περιβαλλοντική και κοινωνική ανάπτυξη.
Μέτρα για την ενεργειακή κρίση σε... δύο δόσεις
Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί η παράταση στην επιδότηση στο Diesel διότι τελειώνει ο Σεπτέμβριος, ενώ το μέτρο της επιδότησης στην αντλία για το πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και η οριζόντια αύξηση στο επίδομα θέρμανσης αναμένεται να ανακοινωθεί το πιθανότερο λίγο πριν από την διάθεση του, στις 15 Οκτωβρίου.
Στο ιατρείο της Καρνεάδου έκαναν κρυφά πλασμαφαίρεση τα Σαββατοκύριακα, λέει η νομική σύμβουλος του ΙΣΑ
Η νομική σύμβουλος του ΙΣΑ Κατερίνα Φραγκάκη μίλησε για τους ελέγχους στο ιατρείο της Καρνεάδου και τις καταγραφές της συσκευής.
Καλαμάτα: Στα δικαστήρια ο 38χρονος που πυροβόλησε προς την πρώην σύντροφό του – Το καρτέρι και οι απειλές «η ζωή σου είναι λίγη»
Μία ημέρα μετά τους πυροβολισμούς την παρακολούθησε, τραβώντας την φωτογραφίες - Μετά το επεισόδιο τράπηκε σε φυγή και ενεπλάκη σε τροχαίο, εγκαταλείποντας το σημείο