Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κω
Συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για ληστεία με λεία 40.000 ευρώ και κοσμήματα
Νεκρός στα κρατητήρια του Αστυνομικού τμήματος Κω βρέθηκε χθες το βράδυ , 34χρονος ημεδαπός ο οποίος συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για ληστεία με λεία 40.000 ευρώ και κοσμήματα που είχε διαπραχθεί στο νησί της Κω, αναφέρει το newsbeast.gr.
Ο 34χρονος κρατούνταν στα κρατητήρια του Α.Τ. Κω όταν χθες βράδυ διαπιστώθηκε ότι έβαλε τέλος στη ζωή του. Όταν έγινε αντιληπτό κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κω, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί έρευνα από την αστυνομία, ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία – νεκροτομή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Παγώνη: Το μηχάνημα που βρέθηκε στο ιατρείο της Καρυστιανού απαγορεύεται, δεν ξέρω πώς το χρησιμοποιεί σε παιδιά
Η τέως πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για τη συσκευή βιοανάδρασης που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Μαρίας Καρυστιανού.
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 26,9% – Μάχη ΕΛΑΣ και ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση
Η πλειονότητα των ερωτηθέντων δηλώνει ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει με κριτήριο ποιον θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση.
Θεσσαλονίκη: Σφραγίζεται η ιδιωτική κλινική που έκανε χημειοθεραπείες χωρίς άδεια – «Άθλιες εγκαταστάσεις, κακοποιητική συμπεριφορά» καταγγέλλουν συγγενείς ασθενών
Σήμερα το λουκέτο στην κλινική - Συγγενείς καταγγέλλουν επίσης πως τους χρέωναν ακόμα και το νερό και τους πίεζαν να πληρώνουν με μετρητά
Θάνατος Μαζωνάκη: Την ώρα που το ΕΚΑΒ έπαιρνε τον τραγουδιστή η Γάκα έκανε πλασμαφαίρεση σε άλλη πελάτισσα
Νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές του Μαζωνάκη στο ιατρείο έρχονται στο φως, προκαλώντας νέα ερωτήματα για όσα συνέβησαν πριν και μετά την κατάρρευσή του.
Σε άλλο νηπιαγωγείο μετακινείται η διευθύντρια των Άνω Λιοσίων που φώναζε και απειλούσε παιδιά
Διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος της - Η διευθύντρια καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από συγγενείς μαθητών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Γιώργος Γεραπετρίτης: Υπό συνθήκες πολέμου δεν μπορεί να αποσταλεί ελληνική φρεγάτα στον Περσικό Κόλπο
«Η ανάγκη είναι μεγαλύτερη από ποτέ», ανέφερε η Κάγια Κάλας, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πολλά αιτήματα για τη συνοδεία εμπορικών πλοίων.