Νίκη των «Ανεξάρτητων» στις φοιτητικές εκλογές της Νομικής Αθηνών
Μεγάλη άνοδο σημείωσε η συμμετοχή στις εκλογές - Προσήλθαν περίπου 300 περισσότεροι φοιτητές σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά
Νίκη για δεύτερη συνεχή χρονιά κατέγραψε η παράταξη «Ανεξάρτητοι Φοιτητές Νομικής» (ΑΝΕΦ) στις εκλογές των φοιτητικών συλλόγων της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η αναμέτρηση κατέληξε σε ευρεία επικράτηση των ΑΝΕΦ, οι οποίοι συγκέντρωσαν 570 ψήφους, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με 338 ψήφους.
Να σημειωθεί ότι στις περυσινές εκλογές, οι ΑΝΕΦ είχαν επικρατήσει με οριακή διαφορά, συγκεντρώνοντας 341 ψήφους έναντι 331 της ΔΑΠ.
Η συμμετοχή στις εκλογές κατέγραψε επίσης αξιοσημείωτη άνοδο, καθώς προσήλθαν περίπου 300 περισσότεροι φοιτητές σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.
Σύμφωνα με στελέχη της ΑΝΕΦ το εκλογικό αποτέλεσμα ενδέχεται να προοιωνίζεται ευρύτερες αλλαγές στο εσωτερικό του φοιτητικού κινήματος, ιδίως στο πλαίσιο των συζητήσεων για τον εκσυγχρονισμό του ρόλου των φοιτητικών παρατάξεων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.